Podaci na opštinskom sajtu
Broj pregleda

Javni konkurs za izbor direktora JKSP ,,Svrljig” je otvoren

Podeli sa prijateljima:

Opština Svrljig je zvanično objavila Javni konkurs za izbor direktora Javnog komunalnog preduzeća (JKSP),,Svrljig”. Direktor će biti izabran na mandatni period od četiri godine, a konkurs je otvoren za sve zainteresovane kandidate.

JKSP Svrljig, foto: Svrljiške novine
JKSP Svrljig, foto: Svrljiške novine

Konkurs je zvanično otvoren 26. oktobra 2023. godine i objavljen je i u “Službenom glasniku Republike Srbije”, obezbeđujući široku vidljivost. Kandidati imaju rok od 30 dana od datuma objavljivanja konkursa, odnosno do 25. novembra 2023. godine, da podnesu svoje prijave.

Na opštinskom sajtu jasno su definisani zahtevi i dokumentacija koja se mora priložiti uz prijave. Kandidati se pozivaju da pažljivo pročitaju konkursnu dokumentaciju kako bi se osigurali da ispunjavaju sve uslove za ovu odgovornu poziciju.

Direktor JKSP ,,Svrljig” ima ključnu ulogu u upravljanju komunalnim uslugama i infrastrukturom u ovom regionu, te se očekuje da će izbor direktora biti temeljno razmotren kako bi se obezbedilo najbolje vođenje preduzeća u interesu građana Svrljiga.

Svi zainteresovani kandidati su pozvani da se detaljnije informišu o konkursu putem opštinskog sajta i prate rokove za podnošenje svojih prijava kako bi učestvovali u procesu izbora direktora JKSP ,,Svrljig”.

Aktuelni vršilac dužnosti direktora JKSP ,,Svrljig” je Jovan Đorđević.