Sport
Broj pregleda

KK Svrljig bolji od KK Pusta Reka

Podeli sa prijateljima:

Uzbudljiva košarkaška utakmica odigrana u Bojniku u okviru trećeg kola Druge muške regionalne lige Istok završila je ubedljivom pobedom domaćeg tima, KK Svrljig, koji je nadmašio KK Pusta Reka rezultatom 78:64.

KK ,,Svrljig'', foto: Privatna arhiva
KK ,,Svrljig”, foto: Privatna arhiva

Navijači su uživali u napetoj igri obe ekipe, ali su igrači KK Svrljig uspeli da se izdvoje i zabeleže ovu impresivnu pobedu. Trener Svrljižana, Igor Radivojević, nije mogao da sakrije svoje zadovoljstvo nakon utakmice.

“Naporno smo radili kako bismo ostvarili ovakav rezultat, i ponosan sam na svakog igrača u timu. Pokazali su sjajnu koheziju i timski duh tokom cele utakmice. Ovo je velika pobeda za nas i nadamo se da ćemo nastaviti sa ovakvim uspesima u narednim kolima”, izjavio je Radivojević.

Igrači oba tima su pružili odličnu košarkašku predstavu, a KK Svrljig se na kraju pokazao kao tim koji je spreman da se izbori za vrh tabele u Drugoj muškoj regionalnoj ligi Istok.

Ova pobeda sigurno će podići moral igrača i navijača KK Svrljig, dok će KK Pusta Reka nastaviti da radi na svojoj igri kako bi se vratio jači u narednim susretima.

Čestitamo KK Svrljig na impresivnom trijumfu i želimo im puno uspeha u budućim izazovima!