Solidarnost
Broj pregleda

Klub navijača ,,Delije Svrljig – Svrljižani” organizuju humanitarni turnir u malom fudbalu za obnovu Milinog doma

Podeli sa prijateljima:

U selu Crnoljevica 5. novembra 2023. godine, očekuje nas izuzetno zanimljiv sportski događaj koji će doneti radost i pomoći onima kojima je to najpotrebnije. Klub navijača “Delije Svrljig – Svrljižani” ponosno organizuje humanitarni turnir u malom fudbalu “3+1” s ciljem prikupljanja sredstava za pomoć i obnovu Milinog doma.

Delije Svrljig, prostorije, foto: Svrljiške novine
Delije Svrljig, prostorije, foto: Svrljiške novine

Ova sportska manifestacija predstavlja priliku da se zajedno uživa u fudbalskom duhu, dok istovremeno pružamo podršku onima koji su se našli u teškim životnim situacijama. Organizatori pozivaju sve ljubitelje sporta i ljude dobre volje da se pridruže akciji i budu deo ovog nesebičnog napora.

Detalji turnira:

  • Datum: 5. novembar 2023. godine
  • Lokacija: Selo Crnoljevica
  • Vreme početka: 11:00 časova

Prijave ekipa su otvorene, a za dodatne informacije i prijave, možete se obratiti na broj 060/5611460. Kotizacija po ekipi je dobrovoljni prilog, a svi prihodi će biti namenjeni za obnovu Milinog doma.

Pokažimo zajedno solidarnost i podršku prema onima kojima je potrebna pomoć. Ovaj humanitarni turnir u malom fudbalu obećava sportsko uzbuđenje, zabavu i priliku da zajedno napravimo razliku u životima onih kojima je pomoć neophodna. Vidimo se 5. novembra u selu Crnoljevica!