Search
Close this search box.
Mexico
Broj pregleda

Uživajte u spektaklu meksičke kulture: Humanitarni koncert u Svrljigu!

Podeli sa prijateljima:

Zabeležite datum 7. oktobra 2023. godine u svom kalendaru, jer će to biti dan kada će Svrljig postati domaćin nezaboravnog koncerta. Na ovom jedinstvenom događaju, imaćete priliku da iskusite bogatstvo meksičke kulture i umetnosti.

najava

Šta možete očekivati?

  • Defile kroz grad: Veče će započeti šarenim defileom kroz grad, zakazanim za 16 časova. Ovaj veseli početak obećava da će uneti dodatni šarm u veče.
  • Spektakularan koncert: Nakon defilea, pripremite se za vrhunac večeri – koncert koji će se održati na letnjoj pozornici Centra za turizam, kulturu i sport u 17 časova. U slučaju kiše, koncerti će biti preseljeni u salu CTKS Svrljig, tako da ni vreme neće sprečiti ovo jedinstveno iskustvo.

Ko su izvođači?

Ovaj događaj okuplja izvanredne folklorne grupe, uključujući Queretaro, Mexico Ballet folklorico Mexicas del COBAQ i Kulturno umetničko društvo Južni folk dens. Njihova strast i veština prenose duh Meksika i meksičke tradicije.

Humanitarna nota

Organizator ovog događaja je KUD “Beloinje”, entuzijastična grupa sa dubokom predanošću umetnosti i humanitarnim naporima. Vaša podrška na ovom koncertu doprineće ostvarivanju humanitarnih ciljeva i promociji kulture.

Ne propustite priliku da se uronite u meksičku kulturu, ples i muziku, i to sve u korist dobrotvornog rada. Zauzmite svoje mesto na ovom jedinstvenom događaju i postanite deo večeri koja će vas ostaviti bez daha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Obaveštenje

Dodela plastenika poljoprivrednicima iz Svrljiga

Saopštenje

MI SNAGA NARODA: Ogorčenje zbog izborne izdaje Adame Dragane Stanisavljević

Niš-Svrljig

MILETIĆ: Nova fabrika i zgrada terminala od velikog značaja za jugoistok Srbije!

FSRIS

KONFERENCIJA ZONE CENTAR: Nove lopte za FK Svrljig

Belmužijada 2024

U toku su prijave za učešće u sportskim igrama na 18. Belmužijadi

Nastavak...

FOTO INFO: Ponovo neko lomi mlada stabla…

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano