Search
Close this search box.
Zabava
Broj pregleda

DNEVNI HOROSKOP ZA 28. JUL 2023. GODINE

Podeli sa prijateljima:

OVAN

Neke situacije na poslu su komplikovanije i zahtevaju više vaše pažnje. U emotivne odnose se može uvući crta ljubomore. Moguće je da partneru počinje da smeta nešto što vi doživljavate samo kao zanimljivu komunikaciju.

BIK

Dosta posla je pred vama, ali vi imate dovoljno energije za sve. Ne samo to, želite da se dokažete, pa ćete se dodatno truditi. Neko vas podstiče da mu se otvarate ali sa druge strane ne želi da vam otkriva bitnije stvari o sebi. Intrigira vas sve ovo.

BLIZANCI

Vaša neopreznost ili neodgovornost može vam doneti gubitak. Ne samo to, povedite računa o svojim saradnjama, postoje tendencije da ovde dođe do razmimoilaženja. U odnosu sa voljenom osobom se ponašate isključivo i ne pokazujete dovoljno dobre volje.

RAK

Verovatno ćete morati da se posvetite problemu na poslu koji ste pokušavali da izbegnete. Ako očekujete da će ovo proći lagano, očigledno je da se uzalud nadate. Bole vas neke situacije sa voljenom osobom, ali ne znate na koji način da joj skrenete pažnju.

LAV

Nalazite se u cajtnotu po pitanju posla, a još više vam smetaju neki ljudi koji vam prisustvom i upadicama odvlače pažnju. Pokušajte da se koncentrišete na ono što vam je prioritet. U emotivnim odnosima ponavljaju se neke loše situacije.

DEVICA

Sve se odvija neopisivo sporo. Na sve ovo, kolega ili poslovni saradnik je u poslednjem trenutku rešio da promeni mišljenje po pitanju jednog posla. Baš ste se smorili. Niste raspoloženi da se susretnete niti da komunicirate sa emotivnim partnerom.

VAGA

Danas ste nervozni i pod pritiskom i teško ćete podnositi i poslovne okolnosti ali i kolege i saradnike. Smatrate da je sa nekim ljudima nemoguće uklopiti se, koliko god vi to pokušavali. Bićete nervozni i u odnosu sa emotivnim partnerom.

ŠKORPIJA

Nepovoljan dan je pred vama, prvenstveno zbog toga što se možete iznervirati. Moguće je da je u pitanju papirologija koja je odjednom počela da koči, ili su do vas došle informacije koje su vas iznervirale. Emotivno – pojačana svadljivost.

STRELAC

Opterećeni ste nekim dešavanjima koja remete vašu koncentraciju i odvlače vam pažnju. Moguće je da niste vi direktan učesnik, ali će se ovo odraziti i na vas. Uznemireni ste zbog toga što partner najavljuje da mora da ozbiljno porazgovara sa vama.

JARAC

Neko vas je doživeo kao suparnika i tako se i ponaša, takmičarski. Smatrate da tome svakako nije mesto u radnoj sredini i pokušavaćete da skrenete pažnju toj osobi. Iskreno, ne bih rekla da će od toga biti bilo kakve vajde. Bolje zanemarite ovakvo ponašanje.

VODOLIJA

Danas vas čeka bitan razgovor ili sastanak, ali daleko od toga da mislite da ste spremni na to. Trudićete se ako možete da ovo odložite, jer osećate da niste dovoljno dobro izanalizirali sve niti se pripremili kako treba. Malo nervoze u emotivnim odnosima.

RIBE

Pri kraju ste velikog posla i osećate da ste na izmaku snaga. Ipak, još uvek vas drži to što znate da će priznanje ili materijalna nadoknada za ovo biti vredni truda. Opterećeni ste time što vas partner pritiska da se susretnete, a vi nemate snage niti volje za to.

www.venerasapapilotnom.com

(Telegraf.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Obeležena slava Centra za turizam, kulturu i sport u Svrljigu – Sveti sveštenomučenik Đorđe Bogić

Stiže...

Početak leta – 20. juna 2024. godine

Čestitamo

Predsednik opštine Svrljig ugostio talentovanog Pavla Ilića

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano