Search
Close this search box.
Aktivnosti USS
Broj pregleda

Održan sastanak Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke Svrljig

Podeli sa prijateljima:

Danas je u sali SO Svrljig održan Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke kojim je predsedavao predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković, zajedno sa svojom zamenicom dr Draganom Vučić. 

Sednica Opštinskog odbora USS Svrljig, foto: M.M.
Sednica Opštinskog odbora USS Svrljig, foto: M.M.

Na sednici OO USS Svrljig novim članovima i novoizabranim članovima koji su na protekloj sednici dobili funkcije u stranci, uručena su rešenja.

Svima njima čestitao je predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković, rekavši da je pred ovom strankom veliki posao prvenstveno po pitanju uređenja grada, ali i seoskih naselja, te dodao da su zacrtani mnogi planovi i da se polako realizuju. Marković je pozvao omladinu USS, ali i ostale mlade građane Svrljiga da se priključe i sa svojim idejama i sugestijama učestvuju u stvaranju boljeg i lepšeg Svrljiga.

Predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković, foto: M.M.
Predsednik OO USS Svrljig Miroslav Marković, foto: M.M.

Marković je osim toga govorio i o godišnjim aktivnostima stranke, rekavši da nema meseca da se ne realizuje bar jedna stranačka aktivnost.

Okupljenima u sali SO Svrljig obratio se i predsednik stranke Milija Miletić, narodni poslanik u Narodnoj Skupštini Republike Srbije.

Miletić je pohvalio rad članova i funkcionera stranke, pogotovu na polju novih učlanjenja mladih ljudi.

Obraćanje Milije Miletića, foto: M.M.
Obraćanje Milije Miletića, foto: M.M.

Drago mi je da se mladi ne stide da su deo Ujedinjene seljačke stranke zato što u sebi sadrži reč ,,seljačka”. Svi smo mi sa sela, naši i vaši očevi i majke su potekli iz tih sela i mi treba da se ponosimo time. Hvala vam što nam verujete, a mi ćemo nastaviti da radimo za dobrobit svih građana, pogotovu mladih jer su oni naša budućnost, poručio je Miletić.

predsednistvo

Miletić je rekao da će se u narednim danima dešavati mnoge promene na političkom ali i u kadrovskom planu pojedinih preduzeća i ustanova, rekavši da USS ne trpi bahate i nezasite članove i da im partijska knjižica neće pomoći da ne odgovaraju pred zakonom.

Na sastanku Opštinskog odbora bilo je reči i o predstojećoj manifestaciji ,,Belmužijada”, ali i o drugim aktivnostima koje sprovodi Opština Svrljig i Centar za turizam, kulturu i sport.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Srećna slava

Tradicionalno obeležen Spasovdan u Galibabincu

Dobro došli

Počeo 12. tradicionalni turnir u malom fudbalu i basketu u Drajincu

Svaka čast

Dobre sportske vesti iz Svrljiga: Škola fudbala “Aca Menta” na vrhu Fair Play lige

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano