Search
Close this search box.
Broj pregleda

Opustošili drvored duž ulice Vase Albanca

Podeli sa prijateljima:

Više od 10 mladih stabala Crvenolisne šljive nasilno je polomljeno proteklih dana duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca…

Drvored, foto: M.M.
Drvored, foto: M.M.

Nekom je očito zasmetao lepo uređen grad, pa je počeo da čupa redom mlada stabla Crvenolisne šljive koje su posađena pre nešto više od godinu dana duž ulice Vase Albanca, koja vodi ka Staroj planini, odnosno Babinom zubu.   Drvored, foto: M.M.

Drvored, foto: M.M.Ovaj slučaj prijavljen je nadležnom inspektoru i službama Opštine Svrljig i JKSP ,,Svrljig”.

Drvored, foto: M.M.
Drvored, foto: M.M.

Inače, vredno je reći da u ovom delu Svrljiga skoro svaka kuća poseduje video nadzor, tako da će se veoma brzo i lako rešiti problem lomljenja stabala.

Drvored, foto: M.M.
Drvored, foto: M.M.

2 Komentara

  1. Svakako,to ne treba ni komentarisati.Ali,setimo se ranijeg drveća,ko je njega posekao ? Naravno,opštinske vlasti da bi zasadili *modernije*. Trebalo bi bar neko pametan i *domaćinski nastrojen* iz naših vladajućih krugova da obiđe pažljivije gradove,npr Niš koji je najbliži i vidi kakvim drvećem su opkoljene zgrade i mnoge ulice,pa da odustane od *modernizovanja* prirode. Vratite staro*zastarelo*drveće , vi umni ljudi,koji ste i park maksimalno *uredili*,betonirali. Naravno da osuđujem vandalizam onih koji uništavaju drveće i celokupnu prirodu , ali oni se ugledaju možda na svoje vladajuće organe ,čiji eventualni vandaližam spada pod *uređenje i modernizaciju*.Dok su se u gotovo svim gradovima Srbije dosetili značaja prirode o kojoj počeše maksimalno da brinu , u nekim selima poput našeg otišlo se dalje : shvatili smo da nam *zastarelo* drveće,kao i previše prirode ne treba.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano

Sadnja, čišćenje, priprema...