Broj pregleda

Opustošili drvored duž ulice Vase Albanca

Više od 10 mladih stabala Crvenolisne šljive nasilno je polomljeno proteklih dana duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca…

Drvored, foto: M.M.
Drvored, foto: M.M.

Nekom je očito zasmetao lepo uređen grad, pa je počeo da čupa redom mlada stabla Crvenolisne šljive koje su posađena pre nešto više od godinu dana duž ulice Vase Albanca, koja vodi ka Staroj planini, odnosno Babinom zubu.   Drvored, foto: M.M.

Drvored, foto: M.M.Ovaj slučaj prijavljen je nadležnom inspektoru i službama Opštine Svrljig i JKSP ,,Svrljig”.

Drvored, foto: M.M.
Drvored, foto: M.M.

Inače, vredno je reći da u ovom delu Svrljiga skoro svaka kuća poseduje video nadzor, tako da će se veoma brzo i lako rešiti problem lomljenja stabala.

Drvored, foto: M.M.
Drvored, foto: M.M.
Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Svakako,to ne treba ni komentarisati.Ali,setimo se ranijeg drveća,ko je njega posekao ? Naravno,opštinske vlasti da bi zasadili *modernije*. Trebalo bi bar neko pametan i *domaćinski nastrojen* iz naših vladajućih krugova da obiđe pažljivije gradove,npr Niš koji je najbliži i vidi kakvim drvećem su opkoljene zgrade i mnoge ulice,pa da odustane od *modernizovanja* prirode. Vratite staro*zastarelo*drveće , vi umni ljudi,koji ste i park maksimalno *uredili*,betonirali. Naravno da osuđujem vandalizam onih koji uništavaju drveće i celokupnu prirodu , ali oni se ugledaju možda na svoje vladajuće organe ,čiji eventualni vandaližam spada pod *uređenje i modernizaciju*.Dok su se u gotovo svim gradovima Srbije dosetili značaja prirode o kojoj počeše maksimalno da brinu , u nekim selima poput našeg otišlo se dalje : shvatili smo da nam *zastarelo* drveće,kao i previše prirode ne treba.

    • Koja si ti budaletina.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *