Krajnje je vreme...
Broj pregleda

Neko mora što pre da reaguje zbog prebrze vožnje u ulici Vase Albanca

Stanovnici ulice Vasilija Anđelkovića Albanca danima komentarišu prebrzu vožnju, pogotovo u večernjim satima. 

Ulica Vase Albanca, most na Pravačkoj reci, foto: Redakcija
Ulica Vase Albanca, most na Pravačkoj reci, foto: Redakcija

Ranijih godina građani su pisali peticiju za postavljanje dodatne saobraćajne i svetlosne signalizacije, te ležećih policajaca i drugih usporivača brzina, ali do dan danas od toga ništa nije realizovano.

Imajući u vidu da je to veoma frekventan put, put koji vodi ka Staroj planini, sigurno je da je potrebno preuzeti određene mere u cilju zaštite stanovništva, prvenstveno dece koja se kreću svakodnevno trotoarom, ali i koriste saobraćajnicu biciklama, trotinetima…

BONUS VIDEO

Radi podsećanja, pre nekoliko nedelja, ispod prodavnice ,,Zona”, vozač koji se kretao ka centru Svrljiga izgubio je kontrolu nad svojim vozilom i udario u parkirane automobile ,,pežo” i ,,audi” koji su pukom srećom bili tu parkirani i zaštitili prolaznike u tom momentu koji su pešačili. Vozač je, kako smo odmah saznali, zaspao za volanom i naglo skrenuo i udario u bankinu.

Ovo nije prvi, a ni jedini slučaj do sada. Ovde su udesi česti, a najviše kod perionice ,,Soni” na uglu ulice Boračke i skretanje za naselje Magovac.

BONUS VIDEO

Ovom prilikom molimo nadležne da obrate pažnju i uzmu u obzir naš apel, kao i Policijsku stanicu u Svrljigu da više povedu računa o ovoj saobraćajnici, jer se ovde vozi gotovo pa ludački.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

1 Komentara

  • Gospodo policajci, saobraćajci, inspektori….
    Mislim da je vreme da se prijava uputi na višu instancu i da se obavesti Ministarstvo o nebrizi, neradu i javašluku!
    Ulica Vase Albanca je postala pista za neiživljene siledžije. To ne može da se ne zna kad je svako veče nesnosna buka od sulude prebrze vožnje.
    Isto to se dešava i na putu Svrljig-Knjaževac, u blizini višnjara. Svakoga dana , naročito u kasnim poslepodnevnim satima, buka od motocikala koji se kreću prevelikom brzinom, čuje se i par kilometara dalje.
    Gospodo iz policije, ili radite svoj posao, za koji vas plaćamo, ili ćemo tražiti rešenje na višem nivou!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *