Na Svrljiškom Timoku
Broj pregleda

Oštećen most u Niševcu

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković na poziv predsednik MZ Niševac Saše Tomića obišao je danas Niševac kako bi što pre bio rešen problem na mostu preko Svrljiškog Timoka. 

Most na Svrljiškom Timoku, selo Niševac, foto: M.M.
Most na Svrljiškom Timoku, selo Niševac, foto: M.M.

Usled topljenja snega sa planina narastao je i nivo Svrljiškog Timoka, a problem se javio na mostu preko reke u Niševcu kada se svo smeće koje se našlo u koritu reke udarilo u most i tom prilikom ga oštetilo.

MZ Niševac od Opštine zatražila je pomoć oko sanacije mosta i čišćenja korita reke.

Danas sam sa predsednikom MZ Niševac obišao teren i most u Niševcu koji je oštećen. Odmah sam dao nalog da se šteta što pre sanira kako bi svi meštani Niševca bili bezbedni, a takođe dogovoreno je da se, koliko je naš komunalac u mogućnsoti, očisti korito Svrljiškog Timoka u ovom delu opštine, rekao je Marković prilikom obilaska Niševca.

Marković je apelovao na sve meštane da ne bacaju smeće u rečna korita i na zelenim površinama kako se ne bi pravile nove divlje deponije.

smece

Inače, ovo nije prvi put da se korito Svrljiškog Timoka prepuni smećem. Portal ,,Svrljiške novine” i ranijih godina pisao je o ovom problemu.

ČITAJ VIŠE:

Reke uzvraćaju udarac! Sve su nam vratile (FOTO)

Prilog je deo projekta ,,Ekologija je naša budućnost” koji je sufinansiran od strane Opštine Svrljig.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *