Search
Close this search box.
,,Rat'' saopštenjima
Broj pregleda

GG ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorio SPS-u

Podeli sa prijateljima:

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig. 

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta
Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Saopštenje prenosimo u celosti: 

SPS u Svrljigu je sa dolaskom novog predsednika počeo da vodi i novu poltiku. Ona se dijametralno razlikuje od politike koju je vodio prethodni predsednik, pa je tako SPS u Svrljigu postao produžena ruka Milije Miletića i USS.
Ovo se vidi i po poslednjim dešavanjima na političkoj sceni u Svrljigu gde SPS radi prljave poslove za Miletića, što se ogleda u kupovini odbornika Pokreta za Svrljig.
U svom licemernom saopštenju za javnost SPS navodno brani svoju novu odbornicu od nekih napada sa strane i preti prijavama “nadležnim organima”.
Jedino koga SPS ovde može da prijavi jesu njihovi i botovi USS koji na društvenim mrežama zaluđuju narod i pokušavaju da oljagaju Pokret, koji na sve načine žele da razbiju, pa i kupovinom odbornika.
Kako u svakom žitu ima i kukolja, tako i u Pokretu ima onih koji se prodaju za male (ili možda velike) pare. A neki pokleknu i pred ucenama, za kojima ove poštenjačine iz SPS i njihovi nalogodavaci iz partije “starijeg brata” vrlo često posežu.
Krajnje je licemerno da neko ko kupuje odbornika navede u svom saopštenju da su stranka “socijalne pravde, zaštite prava građana pa i prava na političko delovanje u duhu mira i tolerancije, a sve u interesu građana opštine”, jer su oni upravo ovde pokazali da ne poštuju volju građana koja je pokazana na izborima, a o interesima da i ne govorimo.
Što se tiče napuštanja članstva Pokreta, to ne treba da brine SPS, pogotovu ovaj ogranak u Svrljigu, jer je to stranka koju je napustio najveći broj članova ikada, s obzirom na njihove rezultate pokazane na nekoliko poslednjih lokalnih izbora.
Pokret je broj svojih članova i simpatizera pokazao na izborima, a videće se i na sledećim kako stvari stoje. Zato SPS-u preostaje da sakuplja novac i priprema nove ucene, jer jedino tako može da ima svoje predstavnike u svrljiškoj Skupštini.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Završena rasprava poslanika o izmenama Zakona o lokalnim izborima, glasanje zakazano za sutra

Radno proleće

Završeno asfaltiranje dela ulice 13. oktobra u Svrljigu

Svaka čast

Rekordan odziv svrljiških humanista: Akcija dobrovoljnog davanja krvi okupila 70 davaoca

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano