,,Rat'' saopštenjima

GG ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorio SPS-u

Broj pregleda

Grupa građana ,,Pokret za spas Svrljiga” odgovorila je saopštenjem za javnost Socijalističkoj partiji Srbije OO Svrljig.

Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta
Fotografija preuzeta sa zvanične stranice pokreta

Saopštenje prenosimo u celosti:

SPS u Svrljigu je sa dolaskom novog predsednika počeo da vodi i novu poltiku. Ona se dijametralno razlikuje od politike koju je vodio prethodni predsednik, pa je tako SPS u Svrljigu postao produžena ruka Milije Miletića i USS.
Ovo se vidi i po poslednjim dešavanjima na političkoj sceni u Svrljigu gde SPS radi prljave poslove za Miletića, što se ogleda u kupovini odbornika Pokreta za Svrljig.
U svom licemernom saopštenju za javnost SPS navodno brani svoju novu odbornicu od nekih napada sa strane i preti prijavama “nadležnim organima”.
Jedino koga SPS ovde može da prijavi jesu njihovi i botovi USS koji na društvenim mrežama zaluđuju narod i pokušavaju da oljagaju Pokret, koji na sve načine žele da razbiju, pa i kupovinom odbornika.
Kako u svakom žitu ima i kukolja, tako i u Pokretu ima onih koji se prodaju za male (ili možda velike) pare. A neki pokleknu i pred ucenama, za kojima ove poštenjačine iz SPS i njihovi nalogodavaci iz partije “starijeg brata” vrlo često posežu.
Krajnje je licemerno da neko ko kupuje odbornika navede u svom saopštenju da su stranka “socijalne pravde, zaštite prava građana pa i prava na političko delovanje u duhu mira i tolerancije, a sve u interesu građana opštine”, jer su oni upravo ovde pokazali da ne poštuju volju građana koja je pokazana na izborima, a o interesima da i ne govorimo.
Što se tiče napuštanja članstva Pokreta, to ne treba da brine SPS, pogotovu ovaj ogranak u Svrljigu, jer je to stranka koju je napustio najveći broj članova ikada, s obzirom na njihove rezultate pokazane na nekoliko poslednjih lokalnih izbora.
Pokret je broj svojih članova i simpatizera pokazao na izborima, a videće se i na sledećim kako stvari stoje. Zato SPS-u preostaje da sakuplja novac i priprema nove ucene, jer jedino tako može da ima svoje predstavnike u svrljiškoj Skupštini.
Pročitajte i

Komentar

Your email address will not be published.