Odlična vest

FK ,,Svrljig“ dobija pomoćni teren

Broj pregleda

FK ,,Svrljig“ mogao bi da dobije pomoćni teren u 2022. godini, poručio je danas prilikom obilaska SRC ,,Pastirište“ predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković.

Miroslav Marković i Jovan Đorđević, foto: M.M.
Miroslav Marković i Jovan Đorđević, foto: M.M.

Naš fudbalski klub postiže odlične rezultate, nešto se dešava pozitivno i to je dobar signal za sve nas. Predlažem da za sledeću godinu izgradimo pomoćni teren, jer je to neophodno ovom klubu kako bi sačuvao glavni gradski stadion, rekao je Marković.

Marković ističe da bi se u sklopu izgradnje pomoćnog terena postavila nova zaštitna ograda i preuredio prostor oko FK ,,Svrljig“.

Izgradnjom pomoćnog terena dobićemo jednu celinu na SRC ,,Pastirište“. U toku je izgradnja teniskog terena, postojeći gradski stadion je možda najbolji u regionu, imamo terene za košarku i rukomet, odnosno mali fudbal i polako kompletiramo ovaj prostor i privodimo ga nameni, rekao je Marković.

On je takođe poručio da bi se nakon izgradnje terena ušlo u postupak izgradnje i jednog manjeg ekonomskog objekta za potrebe FK ,,Svrljig“ koje bi služilo za skladištenje opreme, mehanizacije za održavanje terena i sl.

Mesto gde će se graditi pomoćni teren, foto: M.M.
Mesto gde će se graditi pomoćni teren, foto: M.M.

Marković je podsetio da je tokom 2021. godine posle mnogo godina rešen problem vodosnabdevanja i da je ugrađena nova pumpa za navodnjavanje, te da je rasterećena vodovodna mreža i da već ima pomaka kada je u pitanju ekonomska strana, ali i ušteda vode u vodovodu.

Pročitajte i

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *