Search
Close this search box.
Igra rečima
Broj pregleda

Gajić: Beli luk i Selja nevolja terorišu građane! (VIDEO)

Podeli sa prijateljima:

Odbornica SPS-a Branislava Gajić istakla je da će SPS biti udzdržana po pitanju glasanja za razrešenje člana UO PU ,,Poletarac” koji je juče bio na dnevnom redu SO Svrljig. 

Branislava Gajić (SPS), foto: M.M.
Branislava Gajić (SPS), foto: M.M.

Naime, Komisiji je dostavljen predlog da se razreši sa mesta člana Upravnog odbora PU ,,Poletarac” Milan Milutinović i umesto njega bude imenovan Veljko Kostadinović.

Odbornici SPS po ovoj tački neće glasati ni za ni protiv. Mi u Svrljigu već duže vreme imamo sličan slučaj kao i u Beogradu, grupa Beli vuk i Velja nevolja, samo što bih ja ovde s obzirom na naše prilike koristila Beli luk i Selja nevolja koji već duže vreme terorišu građane Svrljiga, te je i moja porodica 2015. godine osetila teror grupe Selje nevolje, kaže odbornica Gajić i dodaje:

Kada je zasmetao vlasti, isto kao i u Beogradu, ona ga menja sa svih funkcija i pere se od njega, iako smo mi na vreme ukazivali o tim događajima i siledžistvu.

Što je najgore, gore nego u Beogradu, taj Selja nevolja sada preleće u koalicionu stranku SNS i odmah biva podržan da nastavi sa pravljenjem nevolja i aktivno učestvuje u izborima za MZ Burdimo, kao aktivista SNS. Gde se s pravom pitamo, o čemu se ovde radi i da li će odbornici SNS podržati ovu tačku i glasati protiv i tako zaštiti novog člana ili će glasati za, istakla je Gajić.

Pogledajte obraćanje Branislave Gajić:

Jedan komentar

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportske vesti

FK SVRLJIG: Postavljene nove kućice za rezervne igrače

Sportski dan

FK Svrljig spremno dočekuje Partizan, predsednik obišao završne radove

Lokalni izbori 2024

Dr Branimir Nestorović na predizbornoj tribini u Svrljigu

Lokalni izbori 2024

Ovo su kandidati za odbornike GG Pokret za spas Svrljiga

Sportske vesti

FK Svrljig osvojio nova tri boda

Lokalni izbori 2024

Saopštenje koalicijie ,,Aleksandar Vučić – Svrljig sutra”

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano