EU
Broj pregleda

Predstavljanje IPARD programa, Mera 7 – Ruralni turizam

U petak, 21. avgusta 2020. godine, u 10 časova, u sali Opštine Svrljig, biće predstavljena 7. Mera IPARD programa, kojom je predviđena pomoć za razvoj ruralnog turizma.

Opština Svrljig, foto: Svrljiške novine
Opština Svrljig, foto: Svrljiške novine

Na predavanju koje organizuje Regionalna razvojna agencija „Jug“ u saradnji sa Centrom za turizam, kulturu i sport i Opštinom Svrljig, biće detaljno predstavljeni svi elementi programa, uslovi, rokovi, ograničenja, potrebna dokumentacija, procedure, kao i način kontrole sprovođenja celokupnog procesa.

Podrška kroz Meru 7 namenjena je pre svega fizičkim licima – nosiocima ili članovima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava u ruralnim područjima, ali i preduzetnicima, pravnim licima, koja su osnovana, rade ili svoju investiciju realizuju u ruralnim područjima.

IPARD podsticaji utvrđuju se u procentualnom iznosu do 65 % vrednosti prihvatljivih troškova investicije, umanjenih za iznos poreza na dodatu vrednost.

Korisnik IPARD podsticaja može da ostvari pravo na iste u iznosu od najmanje 5.000, a najviše 300.000 evra po zahtevu, bez obzira na ukupnu vrednost investicije.

Zbog trenutne situacije broj učesnika je ograničen pa je neophodno da se svi zainteresovani prijave na e-mail Centra za turizam, kulturu i sport: [email protected]

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

1 Komentara

  • Poštovani,
    Htela bih da se prijavim za predavanje o IPARD programu, koje se održava u petak 21.08.2020.
    Branković Lidija
    Pozdrav

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *