Search
Close this search box.
Broj pregleda

Počela sa radom ‚‚Zimska škola poljoprivrede”

Podeli sa prijateljima:

Juče je zvanično počela sa radom ‚‚Zimska škola poljoprivrede”, akcija koja je započeta na inicijativu predsednika Ujedinjene seljačke stranke i narodnog poslanika i odbornika u Svrljigu Milije Miletića. 

Poljoprivreda

Prva tribina i razgovor na temu poljoprivreda održana je juče ujutru u selu Varoš, a sastanku su pored Varošana prisustvovali i meštani Palilule i Mečjeg Dola.  ,

Predstavnici Poljoprivredne stručne službe, Fonda za razvoj poljoprivrede Opštine Svrljig i Javnog komunalnog stambenog preduzeća ”Svrljig”, danas su razgovarali o poljoprivredi, ali i o problemima koje tište meštane u selima.

poljoprivreda 2

Akcenat je stavljen na ratarsku setvu, zaštitu biljaka i o aktuelnostima oko izmena koje se odnose na obnovu poljoprivrednih gazdinstava po izmenjenim pravilima u ovoj godini.

Pored narodnog poslanika Milije Miletića, sastanku su prisustovali i pomoćnik predsednika opštine Svrljig Miroslav Marković i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

6 Komentara

  1. Kroz edukaciju stanovništva i posete seoskim naseljima u opštini nam svrljiškoj sigurno ćemo, od ovih ljudi (sa jednom nogom u grobu) opraviti jednog da zasadi dva reda paprike i da uzgaja dve tri mačke i jedno alipavo kuče. Razmislite dobro šta radite.

  2. Doslo je vreme da se nesto menja. Siguran sam da ce Svrljiske novine podrzati novoformiranu Grupu gradjana koju ce voditi covek iz naroda. Nezadovoljni gradjani ce uskoro ponuditi opciju Grupe gradjana koja ce nastupati na predstojecim lokalnim izborima. Ocekujem od vas da to medijski ispratite i prenesete javnosti.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano