Broj pregleda

Počela sa radom ‚‚Zimska škola poljoprivrede”

Juče je zvanično počela sa radom ‚‚Zimska škola poljoprivrede”, akcija koja je započeta na inicijativu predsednika Ujedinjene seljačke stranke i narodnog poslanika i odbornika u Svrljigu Milije Miletića. 

Poljoprivreda

Prva tribina i razgovor na temu poljoprivreda održana je juče ujutru u selu Varoš, a sastanku su pored Varošana prisustvovali i meštani Palilule i Mečjeg Dola.  ,

Predstavnici Poljoprivredne stručne službe, Fonda za razvoj poljoprivrede Opštine Svrljig i Javnog komunalnog stambenog preduzeća ”Svrljig”, danas su razgovarali o poljoprivredi, ali i o problemima koje tište meštane u selima.

poljoprivreda 2

Akcenat je stavljen na ratarsku setvu, zaštitu biljaka i o aktuelnostima oko izmena koje se odnose na obnovu poljoprivrednih gazdinstava po izmenjenim pravilima u ovoj godini.

Pored narodnog poslanika Milije Miletića, sastanku su prisustovali i pomoćnik predsednika opštine Svrljig Miroslav Marković i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

6 Komentara

  • Trebali ste ove da vodite na miting da ti prave većinu.

  • Kroz edukaciju stanovništva i posete seoskim naseljima u opštini nam svrljiškoj sigurno ćemo, od ovih ljudi (sa jednom nogom u grobu) opraviti jednog da zasadi dva reda paprike i da uzgaja dve tri mačke i jedno alipavo kuče. Razmislite dobro šta radite.

  • Doslo je vreme da se nesto menja. Siguran sam da ce Svrljiske novine podrzati novoformiranu Grupu gradjana koju ce voditi covek iz naroda. Nezadovoljni gradjani ce uskoro ponuditi opciju Grupe gradjana koja ce nastupati na predstojecim lokalnim izborima. Ocekujem od vas da to medijski ispratite i prenesete javnosti.

  • Haha….taman na vreme….edukacija za “drugi”zivot!!! Treba uzorati “nebeske njive”… :)))

  • Da li neko vidi koga savetujemo?Prosek godina perspektivnih poljoprivrednika koji slusaju kako treba raditi je 75 !Jos jedna farsa !

  • Covek se zalaze za selo

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *