OO USS Svrljig organizovao akciju čišćenja snega (VIDEO)

Ukupan broj pregleda:

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke Svrljig danas je organizovao veliku akciju čišćenja snega i leda na najvažnijim lokacijama u opštini Svrljig. 

Čišćenje snega, foto: M.M. / Svrljiške novine
Čišćenje snega, foto: M.M. / Svrljiške novine

Po rečima Miroslava Markovića (USS) ovo ne znači da JKSP “Svrljig“ ne radi dobro svoj posao, već Ujedinjena seljačka stranka pomaže, prvenstveno zbog obilnih padavina, a potom i zbog nedovoljnog broja radnika u ovom preduzeću.

USS na ovaj način pomaže svim građanima Svrljiga, a poseban akcenat stavljen je na razčišćavanje snega ispred kuća gde žive najstariji ljudi na seoskom području.

Veliki broj aktivista i članova Ujedinjene seljačke stranke podeljen je u nekoliko grupa i čišćenje se vrši od Osnovne škole “Dobrila Stambolić“, ka centru Svrljiga, ulice Hadžićeva i Vasilija Anđelkovića Albanca i dr.

0001

Inače, Ujedinjena seljačka stranka godinama unazad, kada je potrebno, sprovodi ovakve akcije i pomaže svojim sugrađanima.

8 komentara

  1. Nedovoljan broj radnika…hm…gde su socijalci,nacionalna manjima i ostali,za sta primaju novac da sede po kockarnice i da ne rade nista

    34
    1
  2. Pohvala Seljačkoj stranci za akciju…. Komunalni inspektor treba da se uključi kada su lokali u pitanju, i socijalcima treba da se ukine socijala !!!

    17
    13

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *