Novogodišnja postavka u centru Svrljiga

Ukupan broj pregleda:

Danas je počelo ukrašavanje centra Svrljiga postavljanjem novogodišnje rasvete i novih novogodišnjih sadržaja. 

postavka 02

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković ističe da je posle nekoliko godina nabavljena nova rasveta i postavlja se na dve lokacije – u centru Svrljiga i na ulazu u gradski park.

postavka 01

Praznično raspoloženje polako kreće i kod nas, a po prvi put imamo  drugačiji pristup u pogledu novogodišnje rasvete. Umesto dosadašnjih svetiljki priređujemo dve tematske postavke sa novogodišnjim motivima, jednu smo danas postavili u samom centru grada, a druga će biti postavljena narednih dana u gradskom parku, kaže Marković.

Inače, novogodišnje postavke se sastoje od ukrasnih božićnih drva, irvasa, saonica i ostalih svetlećih ukrasa.

postavka 04

Radove na postavljanju izvode radnici JKSP ‚‚Svrljig“ Svrljig.

8 Responses

 1. Nadam se da vandali neceju da odrade svoje. Ovo bas lepo izgleda i nadam se da ce tako i da ostane. Treba vise prostora dati mladim ljudima jer imaju bolje i kreativnije ideje. Na mladima svet ostaje

  9
  16
 2. Prvo park sada i rasveta, koliko ja vidim jedino Markovic ima osecaj za potrebe ovog zapostavljenog grada i jos zaboravljenijih mladih u njemu.

  3
  17
 3. Sad sam proso kroz centar i mogu da konstatujem da je ova novogodisnja rasveta odmerena i sa ukusom postavljena. Realno Nis nema nista slicno.

  5
  17

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *