Broj pregleda

PREOKRET: Igor Davidović ponovo na čelu JKSP ‚‚Svrljig” Svrljig

Igor Davidović na predlog vladajuće većine i uz podršku velikog broja odbornika ponovo je izabran za prvog čoveka Javnog komunalnog stambenog preduzeća ‚‚Svrljig” Svrljig.

Direktor JKSP ‚‚Svrljig'' Svrljig - Igor Davidović, foto: M. Miladinović
Direktor JKSP ‚‚Svrljig” Svrljig – Igor Davidović, foto: M. Miladinović

Igor Davidović je izabran za vršioca dužnosti na mestu direktora u narednih 12 meseci. Vredno je pomenuti da je Davidović bio dugogodišnji direktor JKSP ‚‚Svrljig”, a potom i odbornik u lokalnom parlamentu, pa je zbog toga morao da podnese ostavku na mesto direktora, kako bi ne bi bio u sukobu interesa.

Ovim potezom – izborom Davidovića za prvog čoveka JKSP ‚‚Svrljig” Svrljig Ujedinjena seljačka stranka potvrdila je jedinstvo u svojim redovima, bez obzira što je ranije spekulisano da je došlo do unutarstranačkih ‚‚sukoba” između Davidovića i Trifunovićeve.

Davidović je potom izabran za pomoćnika predsednice opštine Svrljig, da bi za veoma kratko vreme bio postavljen za prvog čoveka Skupštine opštine Svrljig.

Aktuelni direktor JKSP ‚‚Svrljig” Igor Davidović danas je podneo ostavku na mestu odbornika gde je u prethodnom periodu zastupao stavove Ujedinjene seljačke stranke čiji je član i nekadašnji predsednik Opštinskog odbora u Svrljigu.

Inače, dosadašnji direktor Jovan Đorđević danas je Skupštini podneo ostavku, kako je naveo iz porodičnih i ličnih razloga.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA