PREOKRET: Igor Davidović ponovo na čelu JKSP ‚‚Svrljig“ Svrljig

Broj pregleda

Igor Davidović na predlog vladajuće većine i uz podršku velikog broja odbornika ponovo je izabran za prvog čoveka Javnog komunalnog stambenog preduzeća ‚‚Svrljig“ Svrljig.

Direktor JKSP ‚‚Svrljig'' Svrljig - Igor Davidović, foto: M. Miladinović
Direktor JKSP ‚‚Svrljig“ Svrljig – Igor Davidović, foto: M. Miladinović

Igor Davidović je izabran za vršioca dužnosti na mestu direktora u narednih 12 meseci. Vredno je pomenuti da je Davidović bio dugogodišnji direktor JKSP ‚‚Svrljig“, a potom i odbornik u lokalnom parlamentu, pa je zbog toga morao da podnese ostavku na mesto direktora, kako bi ne bi bio u sukobu interesa.

Ovim potezom – izborom Davidovića za prvog čoveka JKSP ‚‚Svrljig“ Svrljig Ujedinjena seljačka stranka potvrdila je jedinstvo u svojim redovima, bez obzira što je ranije spekulisano da je došlo do unutarstranačkih ‚‚sukoba“ između Davidovića i Trifunovićeve.

Davidović je potom izabran za pomoćnika predsednice opštine Svrljig, da bi za veoma kratko vreme bio postavljen za prvog čoveka Skupštine opštine Svrljig.

Aktuelni direktor JKSP ‚‚Svrljig“ Igor Davidović danas je podneo ostavku na mestu odbornika gde je u prethodnom periodu zastupao stavove Ujedinjene seljačke stranke čiji je član i nekadašnji predsednik Opštinskog odbora u Svrljigu.

Inače, dosadašnji direktor Jovan Đorđević danas je Skupštini podneo ostavku, kako je naveo iz porodičnih i ličnih razloga.

Pročitajte i

Voda, ilustracija, foto: M.M.

Važno obaveštenje za meštane Prekonoge!

Selo Prekonoga ostaće bez vode 28.10.2021. godine zbog intervencije na vodovodnoj mreži, saopšteno je portalu ,,Svrljiške novine“ iz Javnog komunalnog stambenog preduzeća ,,Svrljig“ Svrljig.  Planirane

Intervencija na vodovodnoj mreži, foto: M.M.

Trenutno Ulica Radetova bez vode

Ulica Radetova trenutno je bez vode zbog intervencije na vodovonoj mreži.  Iz JKSP ,,Svrljig“ su nas obavestili da danas nema drugih isključenja na vodovodu. APEL

Radovi, foto: Svrljiške novine

Krenulo krpljenje udarnih rupa u gradu

Kako nam je saopštio direktor JKSP ,,Svrljig“ Jovan Đorđević, od danas kreće krpljenje udarnih rupa u gradu. Kamion sa asfaltom trenutno je u centru Svrljiga

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

3 Komentar

 • Igor se polako vraća iz progona… Glasam za njega !

  10
  23
 • Ja hocu samo njega da podržim, bez Milije….

  17
  6
 • Igor je kadar Srpske napredne stranke.

  12
  2

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *