Broj pregleda

‚‚Svrljiške novine” od danas u red najbezbednijih portala na internetu

Internet portal ‚‚Svrljiške novine” od danas i zvanično spada u red najbezbednijih internet portala na internetu. 

zeleni

Naime, portal ‚‚Svrljiške novine” dobio je SSL sertifikat, deo koda na web serveru koje omogućava bezbednu onlajn komunikaciju.

SSL sertifikat je vidljiv u vašem pretraživaču nakon što ukucate web adresu našeg portala, a potom kada kliknete enter videćete sa leve strane, pored https:// da stoji zeleni katančić koji označava da su ‚‚Svrljiške novine” sertifikovan i bezbedan internet portal.

Kada web pretraživač uspostavi kontakt sa bezbednim portalom, SSL sertifikat omogućava kriptovanu vezu.

U bukvalnom smislu ovo znači da je vaš računar pristupom na našem portalu bezbedan, a samo retki portali su danas na internetu bezbedni, ne uzimajući u obzir velike medijske kompanije koje posluju u Srbiji i Svetu.

SSL sertifikati takođe ulivaju poverenje jer svaki SSL sertifikat sadrži podatke za identifikaciju. Kada pošaljete zahtev za izdavanje SSL sertifikata, treća strana (Symantec, Thawte ili GeoTrust) verifikuje podatke o vašoj organizaciji i izdaje vam jedinstveni sertifikat koji sadrži te podatke.

Ovaj proces se naziva autentifikacija.

NOVI SADRŽAJI NA PORTALU

Na portalu u 2019. godini sve posetioce očekuju novi sadržaji od kojih izdvajamo ‚‚Giveaway” poklone za najbrže čitaoce, a u pripremi je nova platforma za oglašavanje privrednih subjekata i video news produkcija.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *