Search
Close this search box.
Broj pregleda

Miletić se sastao sa premijerkom Anom Brnabić

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović proteklog petka sastali su se u Vladi Srbije sa premijerkom Anom Brnabić kako bi razgovarali o razvoju privrede i nastavku izgradnje opštine Svrljig. 

Miletić, Trifunović i Brnabić, foto: Opština Svrljig
Miletić, Trifunović i Brnabić, foto: Opština Svrljig

Miletić je od premijerke zatražio da se pronađe realna mogućnost za upošljavanje оd 300 do 500 radnika u narednoj godini, te da se završe svi infrastrukturni radovi koji su započeti, u kojim učestvuju pojedina resorna ministarstva.

Opštini Svrljig neophodna je pomoć prilikom pronalaženja investitora koji bi uposlio od 300 do 500 ljudi. Cilj nam je da uposlimo što veći broj ljudi i smanjimo nezaposlenost u našoj opštini. Za koji dan kreće sa radom proizvodni pogon firme koja izvozi obuću na inostrano tržište, a sa radom počinje i objekat bugarskog investitora, što znači da će posao u prvoj fazi dobiti oko 50-tak ljudi, odnosno ukupno 120 Svrljižana biće upošljeno u narednom periodu, kaže Miletić.

Miletić i Trifunovićeva su od premijerke Brnabić zatražili i pomoć oko rešavanja višegodišnjeg problema izgradnje kolektora kanalizacije u industrijskoj zoni, ali i konačnu realizaciju započetih poslova na višenamenskoj sportskoj hali.

Poslanik Miletić rekao je da Svrljig ima potrebu za izgradnjom gerontološkog centra koji bi bio od koristi mnogim starim licima.

0E0A1684 e1543882852954
Ana Brnabić i Milija Miletić, foto: Opština Svrljig

Nakon sastanka poslanik Miletić uručio je poklon – dar opštine Svrljig premijerki Brnabić u vidu  ručno izrađenih suvenira koje su izradile svrljiške domaćice, potom proizvoda iz pogona ZZ ‚‚Svrljižanka” i knjiga iz izdavačke delatnosti Centra za turizam, kulturu i sport Svrljig.

3 Komentara

  1. Da si trazio Cumi gej paradu da se odrzi u Svrljigu to bi ti ova ispunila a i ima i dosta ucesnika iz Svrljiga za paradu jedino da dodje predsednik i premijerka da uvelicaju skup

  2. Citam ovaj tekst pazi sad sta sve navodno trazi,pa kad toliko rade ,traze navodno svi se trude ja neznam zasto je onda sve lose nista neide nista se ne desava Milija i Jelena se pokidase za Svrljig bas mi zao da nigde nema rezultata.Nista mi ovde nije jasno.

Probio Protekt

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

45. po redu

Opština Svrljig se predstavila na Sajmu turizma, u fokusu Niševac

Evo i sa koliko

Uspešnim projektima do bolje društvene klime! Evropska unija pomaže Svrljigu

VIDEO

FK Svrljig – OFK Knjaz 1:1 (0:0)

Sport

Nova pobeda svrljiških košarkaša

sport

FK Svrljig – Rajko Mitić /NEREŠENO/, danas poslednja pripremna utakmica

PU ,,Poletarac'' Svrljig
Izrada web sajtova

Povezano

Tradicija i zajedništvo