Broj pregleda

Uskoro preko Svrljiga do Stare planine po modernoj saobraćajnici (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović u pratnji nadzornih organa koji kontrolišu radove na rekonstrukciji puta prema Staroj planini, obišli su pripremljenu deonicu za asfaltiranje. 

Uređenje puta do Stare planine, foto: Svrljiške novine
Uređenje puta do Stare planine, foto: Svrljiške novine

Deonica duga 6,8 km uskoro će biti spremna za presvlačenje, a u to se uverio i narodni posalnik Milija Miletić koji je danas obišao ovu putnu trasu.

Miletić kaže da će uskoro biti u ponudi najkraći put do Stare planine i Babinog zuba od niškog aerodroma ”Konstantin Veliki”, a preko Svrljiga, za šta se, kako on kaže, borio u Skupštini Republike Srbije i kod resornih ministarstava.

Radovi su u završnoj fazi, a u narednih nekoliko dana počeće presvlačenje puta asfaltom. Ova saobraćajnica je veoma bitna za Svrljižane i ovo je najbliža destinacija od niškog aerodroma do Stare planine, rekao je Miletić.

Miletić ističe da nakon završetka ovog puta Svrljig mora da krene progresivnije u promociju turizma, turističkih potencijala i ovog kraja uopšte.

On je dodao da će putem sredstava informisanja građani biti obaveštavani kako će se odvijati saobraćaj na ovim deonica i da li će biti preusmeravan preko svrljiških sela.

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

2 Komentara

  • Nema nista od toga,rokovi nece biti ispostovani, nemoguce je jer na gradiliste je cuvar Misa Vomoprom ,masine ce preko noci biti prodate kao sto se to desilo i u Vomopromu,

  • Sve stručnjaci. Da se ja pitam ja bi to proterao preko mosta….. Sve šarlatani. Bice kasno dokk ceo Svrljig dozna.

    4
    2

Komentar

Your email address will not be published.