Broj pregleda

Uskoro preko Svrljiga do Stare planine po modernoj saobraćajnici (VIDEO)

Narodni poslanik Milija Miletić i direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović u pratnji nadzornih organa koji kontrolišu radove na rekonstrukciji puta prema Staroj planini, obišli su pripremljenu deonicu za asfaltiranje. 

Uređenje puta do Stare planine, foto: Svrljiške novine
Uređenje puta do Stare planine, foto: Svrljiške novine

Deonica duga 6,8 km uskoro će biti spremna za presvlačenje, a u to se uverio i narodni posalnik Milija Miletić koji je danas obišao ovu putnu trasu.

Miletić kaže da će uskoro biti u ponudi najkraći put do Stare planine i Babinog zuba od niškog aerodroma ”Konstantin Veliki”, a preko Svrljiga, za šta se, kako on kaže, borio u Skupštini Republike Srbije i kod resornih ministarstava.

Radovi su u završnoj fazi, a u narednih nekoliko dana počeće presvlačenje puta asfaltom. Ova saobraćajnica je veoma bitna za Svrljižane i ovo je najbliža destinacija od niškog aerodroma do Stare planine, rekao je Miletić.

Miletić ističe da nakon završetka ovog puta Svrljig mora da krene progresivnije u promociju turizma, turističkih potencijala i ovog kraja uopšte.

On je dodao da će putem sredstava informisanja građani biti obaveštavani kako će se odvijati saobraćaj na ovim deonica i da li će biti preusmeravan preko svrljiških sela.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

2 Komentara

  • Nema nista od toga,rokovi nece biti ispostovani, nemoguce je jer na gradiliste je cuvar Misa Vomoprom ,masine ce preko noci biti prodate kao sto se to desilo i u Vomopromu,

  • Sve stručnjaci. Da se ja pitam ja bi to proterao preko mosta….. Sve šarlatani. Bice kasno dokk ceo Svrljig dozna.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *