AKCIJA

Uređenje zgrade MZ Lukovo

Broj pregleda

Proteklih dana, kroz akciju “Na dinar, pet dinara“ koju sprovodi Opština Svrljig u saradnji sa mesnim zajednicama, rekonstruisan je krov zgrade mesne kancelarije u Lukovu.

fotke sela 1 e1499412879429

Kroz ovu akciju godinama unazad radi se i gradi u Svrljigu, a skoro svake godine, na predlog skupštinske većine koju predvodi Ujedinjena seljačka stranka, uvećava se iznos sa kojim Opština pomaže svojim selima.

Cilj akcije je uređenje seoskih naselja i stvaranje povoljnom ambijenta za život meštana, ali i za promociju sela i podsticaj turizma, gde god je to moguće.

Narodni poslanik Milija Miletić prilikom obilaska mesta gradnje istakao je da u selima postoji entuzijazma, da ljudi žele da unaprede i urede svoja rodna mesta, što je jedan i od glavnih ciljeva ove akcije.

Do kraja građevinske sezone planiraju se mnogi infrastrukturni radovi, kako u selima prema Staroj planini, tako i u selima na suprotnoj strani, ka Popšici i Labukovu.

Pročitajte i

Krenuli radovi, foto: M.M.

Krenuli radovi na sanaciji udarnih rupa

Krajem protekle nedelje izvršena je sanacija udarnih rupa na gradskim ulicama, a već danas radovi se nastavljaju u selima Plužina i Niševac.  Sanacija udarnih rupa

Ilustracija, foto: M.M.

Nekoliko sela i gradskih ulica bez struje

Kako je najavljeno iz Elektrodistribucije Svrljig danas će doći do prekida u snabdevanju električnom energijom u nekoliko sela i gradskih ulica.  Naime, zbog radova  na

Komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *