Broj pregleda

Podeljene torte sa druge ”Tortijade”

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović, njen pomoćnik Miroslav Marković i narodni poslanik Milija Miletić danas su prisustvovali uručivanju torti seoskim školama – isturenim odeljenjima OŠ “Dobrila Stambolić“, Udruženju roditelja dece sa smetnjama u razvoju, kao i deci iz socijalno ugroženih porodica.

Torte sa tortijade

Na ovogodišnjoj “Tortijadi“ učestvovalo je 97 izlagača iz Srbije, Bugarske i Makedonije, a sama manifestacija održana je u restoranu “Kruna“ preko puta zgrade opštine Svrljig.

Po rečima organizatora veliki broj izrađenih torti koje su danas podeljene došao je upravo od građana Svrljiga.

Sa ponosom mogu da kažem da je više od polovine torti došlo upravo od građana Svrljiga koji su pokazali da nije bitno ko je pobedio, već da je bitno učestvovati i da sve torte odu u humanitarne svrhe, istakla je predsednica Trifunović.

Torte su pripremili učesnici iz Svrljiga, Bora, Boljevca, Zaječara, Knjaževca, Niša, Jagodine, Kragujevca, Sokobanje, Aleksinca, kao i učesnici iz Bugarske i Makedonije.

Torte

Predsednica Trifunović je iskoristila priliku i zahvalila svima koji su pomogli u organizaciji “Tortijade“ i prve “Mafinijade“.

(Opština Svrljig)

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

PU ,,Poletarac'' Svrljig
NAJČITANIJE DANAS

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *