Broj pregleda

OO SPS Svrljig pozvao građane da daju podršku Aleksandru Vučiću

Opštinski odbor Socijalističke partije Srbije u Svrljigu pozvao je građane Svrljiga da u nedelju, 2. aprila, izađu na birališta i glasaju za predsedničkog kandidata pod rednim brojem 6 – Aleksandra Vučića. Prenosimo vam saopštenje u celosti:

sps svrljif

Za zajedničkog kandidata za Predsednika republike Srbije Socijalistička partija Srbije jednoglasno je izabrala Aleksandra Vučića. To je rezultat odlične saradnje sa SNS u prethodnih pet godina.

Posledice koje nastaju u svetskoj ekonomiji kao posledica svetske krize kapitalizma sa nadolazećom fašizacijom mnogih država Evrope u kojima pobeđuju desničarske snage ističu potrebu jedinstva srpskog naroda kao pravi odgovor na sve izazove teških vremena.

Pobeda Srbije može se obezbediti kroz formulu Vučić plus Dačić jednako je pobeda u prvom krugu.

Pozivamo sve građane, simpatizere i članove SPS da u nedelju, 2. aprila, izađu na svoja biračka mesta i glasaju broj 6 i time daju glas predsedničkom kandidatu Aleksandru Vučiću i njegovom izboru za predsednika Srbije jer je danas Srbiji potreban široki front koji će obezbediti stabilnost i budućnost Srbije.

Brža, jača, bolja Srbija!
Do pobede!

Saopštenje za javnost 
OO SPS Svrljig

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Jel ste se spremili da stojite mirno i da pucaju šamari, ispred Zelje Vi i šefovi ove kampanje .

  • Мислили смо да позовемо Белове симпатизере да гласају за Дачића али нам јавише да је он своју странку поклонио Вучићу и зато… гласајте си ви ипак за Белог 😉

    • NARAVNO DA HOĆEMO! LJUBI VAS ČIKA BELI 🙂 BEZ SIKIRACIJE ! SIROTINJA UZVRAĆA UDARAC !!!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *