Broj pregleda

Podela dečjih auto-sedišta u sali SO Svrljig

U sali SO Svrljig, u okviru projekta obuke pravilne upotrebe dečjih auto-sedišta, predstavnici Agencije za bezbednost saobraćaja, u prisustvu pomoćnika predsednice opštine Svrljig Miroslava Markovića i narodnog poslanika Milije Miletića podelili su dvadeset dečjih auto-sedišta.

auto sedista

Tom prilikom, predstavnik Agencije Nikola Grgurić prisutnima je održao prezentaciju o tome zašto je važno korišćenje dečjih auto-sedišta i kako pravilno postaviti auto-sedište kako bi dete bilo bezbedno u vozilu.

Prisutne je u ime opštine Svrljig pozdravio Miroslav Marković, a obratio im se i narodni poslanik Milija Miletić.

auto sedista 2

Roditelji su nakon održane tribine, imali priliku da prisustvuju obuci pravilnog postavljanja auto-sedišta, a dobili su i brošure o značaju korišćenja istih.

Inače, Agencija za bezbednost saobraćaja ovu aktivnost realizuje sa ciljem povećanja bezbednosti dece u saobraćaju, što je prepoznato kao jedan od osnovnih ciljeva Strategije bezbednosti saobraćaja na putevima Republike Srbije.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

3 Komentara

  • Sve je ovo kampanja! Av,av

  • Ma bravo Milijo, podeli im sedišta da te glasaju na izbori. A što im se ne pohvališ za stan? Prodaj taj stan što si kupio pa podeli ljudima pare. Ionako nisu tvoje nego njihove. Inače vrlo lako će Svrljižani da ti saznaju adresu, pa će da ti zvone sami po ceo dan. Čisto da vide koliko brže, jače i bolje si se obezbedio.

  • A kome su podeljena sedista? Jel to po nekoj zasluzi, ili ljudima koji su se slucajno nasli u sali? Nismo culi nista o tome da se nesto deli dok ova vest nije objavljena

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *