Žarko Obradović pozvao Svrljižane da daju podršku Aleksandru Vučiću

Broj pregleda

Potpredsednik glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Žarko Obradović pozvao je danas Svrljižane da u nedelju, 2. aprila, izađu na birališta i zaokruže broj 6 i daju podršku predsedničkom kandidatu Alekskandru Vučiću.

Zarko Obradovic SPS
Žarko Obradović, foto: PrtScr Youtube / b92

U ime Socijalističke partije Srbije pozivam sve građane opštine Svrljig, članove Socijalističke partije Srbije i pristalice da izađu u nedelju, 2. aprila, i da glasaju za kandidata pod broje 6 Aleksandra Vučića. Vučić je prava ličnost za prvog čoveka Srbije, čovek koji brani naše interese, našu zemlju, koji je pomogao da se Srbija ekonomski oporavi i da se Srbija ekonomski razvije, kaže Obradović.

Obradović ističe da Aleksandar Vučić može mnogo pomoći da se i lokalna samouprava razvije jer zna kako funkcionišu Republika i Opština.

Vučić je garancija stabilnosti Srbije, mirnog razvitka i budućeg razvoja Srbije, poručio je Obradović za portal ”Svrljiške novine”.

Pročitajte i

Zoran Nikodijević, foto: Svrljiška TV

Zoran Nikodijević na čelu OO SPS Svrljig

Izvršni odbor GO SPS za v.d. predsednika Opštinskog odbora Socijalističe partije u Svrljigu imenovao je Zorana Nikodijevića, dugogodišnjeg člana ove partije i nekadašnjeg direktora OŠ

1 Komentar

  • bravo,Dacic ti nije ravan,a kamoli Tomislav Nikolic,a tek svrljiski opozicionari……………………..

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *