Ubijen tokom pljačke u Galibabincu kod Svrljiga?

Broj pregleda

Juče je u svrljiškom selu Galibabinac oko 20 sati pronađeno telo 59-godišnjeg M. S. koji je kako nezvanično saznajemo ubijen tokom pljačke.

gali

Kako nezvanično saznajemo, on je ubijen tokom pljačke u njegovoj kući, a pronađen je sa vezanim rukama i povezom preko usta.

Iz policije su potvrdili da je pronađeno telo, ali više detalja nisu mogli da saopšte zbog istrage.

Telo je pronašao rođak kome je bilo sumnjivo što se M. S. dva dana nije javljao na telefon, a s obzirom da je u kući izvršena premetačina i da je telo muškarca pronađeno sa vezanim rukama i povezom na ustima, najverovatnije se radi o nasilnoj smrti tokom pljačke.

Pročitajte i

Požar, ulica Stavre Partizana, foto: L.T.

Veliki požar u ulici Stavre Partizana

Jutros oko 3,40h u ulici Stavre Partizana došlo je do velikog požara koji je izbio na ekonomskim objektima porodice Lazarević iz Svrljiga. U požaru, kako

Od Galibabinca do Belog Potoka novim putem

Sa početkom građevinskih radova u 2020. godini, krenuće i rekonstrukcija puta od Galibabinca do Belog Potoka.  Ovih dana završava se rekonstrukcija i popravka državnog puta

Radovi na putu prema Lalincu, foto: M.M.

Popravka puta prema Galibabincu

Na mestima gde je prethodno put popustio usled pomeranja zemljišta, raznih oštećenja i sl. stavlja se novi sloj asfalta i dodatno se ojačavaju te lokacije. 

1 Komentar

  • Da li je Svrljiška Policija sposobna da rešava ovakve slučajeve…? Da li ste rešili ko je pucao na Igora Davidovića ?

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *