Počinju prijave za IV ‚‚Janijadu“

Broj pregleda

Četvrta ‚‚Janijada“ biće održana 20. avgusta u selu Lukovo, pa su povodom toga počele pripreme i prijave za ovu manifestaciju.

janijada u svrljigu

Ovom prilikom obaveštavaju se svi zainteresovani za rezervaciju štandova da se mogu prijaviti svakog dana na telefon 064/831-25-83 Negovanu Božinoviću.

‚‚Janijada“ se organizuje u čast janije – tradicionalnog jela iz ovog kraja svrljiške opštine, koja se priprema od mladog jagnjećeg mesa. Tim povodom, mnogi kažu da je ovo prava turističko-gurmanska manifestacija za svačiji ukus.

Inače, o detaljima organizacije i informacijama u vezi 4.  ‚‚Janijade“ – portal ‚‚Svrljiške novine“ će vas blagovremeno obaveštavati.

Pročitajte i

Otkazana 8. Janijada! (VIDEO)

Zbog lošije epidemiološke situacije u zemlji, iz preventivnih razloga, otkazana je osma ,,Janijada“ koja je planirana da se održi 21. avgusta u Lukovu, nadomak Svrljiga.

Danas ,,Dani gljiva i bilja“ u Svrljigu

Danas se u gradskom parku u Svrljigu održava manifestacija ,,Dani gljiva i bilja“.  Ova manifestacija trajaće danas i sutra, a pored plodova sa svrljiških polja

Poseta porodici Ranđelović iz Vlahova

Predsednik opštine Svrljig Miroslav Marković danas je sa svojim saradnicima posetio porodicu Ranđelović koja živi u Vlahovu kako bi sa njima razgovarao o problemima u

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.