NADLEŽNI REAGUJTE!!!
Broj pregleda

Turizam u Svrljigu? Da li je to izvodljivo?

Opština Svrljig godinama se zalaže da postane turistička destinacija. Pored novoizgrađenog bazena, uređenog sportskog centra, prirodnog bazena u Popšici i mnogobrojnih verskih objekata, moguće je.

Ono što nedostaje su svakako mesta za prenoćište, jer u Svrljig ima samo dva motela koji broje nekoliko soba za spavanje i koje su svakodnevno popunjene.

Pored svega toga, Lokalna samouprava radi i na uređenju samog grada, ali nekoliko meseci unazad veoma se malo radi na temu uređenja zelenih površina i drvoreda, koji su svakako bitan segment u turističkom svetu.

Iz priloženog možemo videti da je most u ulici Vase Albanca zarastao u šiblje, da je Pravačka reka neočišćena a bedem oko nje u totalnom haosu.

Takođe, novoizgrađeni trotoar je prekriven zelenilom, pa mnogi kažu da će uskoro početi da liči na šumsku stazicu jer o njemu niko ne vodi računa.

Ovom prilikom apelujemo na nadležne da se što pre late posla i urede ovaj mali, a tako lep gradić.

Postavlja se pitanje, da li mi zaista imamo potencijala da budemo uređena i turistička opština.

FOTOGRAFIJE:

Foto: Ulica Vase Albanca, most na Pravačkoj reci
Foto: Ulica Vase Albanca, most na Pravačkoj reci

ser
Foto: Pravačka reka, zapuštena i urasla.
Foto: Trotoar u ulici Vase Albanca..
Foto: Trotoar u ulici Vase Albanca..
Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

  • Da , izvodljivo je samo kad se priča i kad se obećava , kad se utucava ovaj narod . Kakav turizam crni mi koće da dođe i šta će da vidi ovde , će da gledaju samo pećine i podkapine . Manite se ljudi više od tog i ne spominjite više turizam . Urasli smo u korov i u bedu kao niko nigde . TOJE NEČIJA PROPAGANDA DA SE ZALUĐUJE OVAJ NAROD. Nisam siguran da ćete objaviti ovaj komentar .

  • Овај новинар се замајава глупостима. Или наручено. Вести од 5 реченица.

    • Šta je Joviću za Vas prava istina kad već tako kažete da se ovaj novinar što je sve ovo uslikao zamajava glupostima . Jesu li ovo gluposti za Vas .

  • ma kakva glupost ceo grad je urasao u korov kao da zivimo u dzungli prodjite malo ulicom vase albanca pa se uverite samo sto krokodili ne pocnu da izlaze

  • a ti miroslave za sve imas odgovor sta politika cini od ljude strasno
    cim nesto napise neko ili slika odmah strani placenik izdajica evo pitanje za tebe gde su radna mesta u svrljigu ili je i to glupost prosek plate ili je i to glupost nezaposlenost ili glupost ma dokle vise

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *