PROMO

SVRLJIG: Stigla digitalna televizija ”Exe Net”

Broj pregleda

Kompanija ”Exe Net” pored Optičkog interneta u ponudi ima i digitalnu televiziju, za koju na teritoriji svrljiške opštine postoji veliko interesovanje.

exe net internet tv

Kako bi i do vašeg doma stigla digitalna televizija koja poseduje 220 TV kanala, dovoljno je da kliknete LINK i putem formulara onlajn naručite željeni paket.

Za razliku od drugih Internet i TV kablovskih operatera, ”Exe Net” ne koristi koaksijalni kabl i kablovske modeme za infrastrukturu, posebno zbog ograničenja koje ove metode nameću. Ograničenje je kašnjenje između korisnika i servera provajdera kao i smetnje.

Vredno je istaći da su prijave za uvođenje televizije u toku, a da je za to potrebno popuniti formular koji se nalazi na ovom linku: http://www.svrljig.info/exe-net-opticki-internet-televizija-svrljig

Pročitajte i

Konferencija, foto: M.M.

POSLANIK MILETIĆ ODRŽAO KONFERENCIJU ZA NOVINARE

Danas je u zgradi opštine, u kancelariji narodnog poslanika Milije Miletića, održana konferencija za novinare povodom novonastalih situacija u vezi male Monike Karimanović. Takođe, Miletić

Počela sa radom ”Svrljiška TV”

Od danas zvanično je počela sa radom ”Svrljiška televizija”, koja je sastavni deo portala ”Svrljiške novine”. ”Svrljiška TV” je projekat u sklopu portala ”Svrljške novine”

1 Komentar

  • Ocu da promenim kablovsku kopernikus gde da se javim?

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *