SPORT

Prva “Dečija Olimpijada“ u Svrljigu

Broj pregleda

U petak, 20. maja, sa početkom u 14 časova u Svrljigu će biti održana prva “Dečija Olimpijada“ i to preko puta parka u delu ulice Vase Albanca.

Foto: / Copyright: Pressmaster / ilustracija / novakdjokovicfoundation.org
Foto: / Copyright: Pressmaster / ilustracija / novakdjokovicfoundation.org

Najmlađi sugrađani, uzrasta od 7 do 12 godina, učestvovaće u raznim sportskim disciplinama i to tri na tri u: fudbalu, košarci, rukometu, odbojci, uličnom tenisu, futnetu, uličnom šahu i skoku u dalj.

Pre početka olimpijskog nadmetanja u grad će proći i Olimpijska baklja kako bi tim svečanim činom bila otvorena “Dečija Olimpijada 2016“ u Svrljigu.

Olimpijada se organizuje povodom predstojećih Olimpijskih igara u Brazilu, a organizuje je “Urban sport“ uz pomoć kompanija – zvaničnih sponzora olimpijskog tima Srbije i gradova domaćina.

“Dečija Olimpijada“ se organizuje u 12 gradova Srbije i vredno je istaći da je Svrljig 13 grad u kojem će biti organizovan ovaj sportski događaj.

Inače, pobednici u svim sportovima učestvovaće na velikom finalu kao predstavnici svojih gradova, a finalni turnir biće održan u Beogradu.


OLIMPIJADA U BEOGRADU/ FINALE:

Pročitajte i

Mentović i Vukić, promocija u prostorijama kluba, foto: M.M.

FK ,,Svrljig“ promovisao novo pojačanje

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan Vukić novo je pojačanje Fudbalskog kluba ,,Svrljig“. Tim povodom, danas je predstavljen novi igrač u prostorijama kluba, a sa njim su se sastali

Fudbalski klub ,,Svrljig“ je jesenji prvak!

Fudbaleri FK ,,Svrljig“ jesenji su prvaci Nišavske okružne lige. Današnjom pobedom u Radevcu nad ekipom ,,Polet“ potvrđeno je prvo mesto na tabeli ,,Nišavske okružne lige“. Bez

4 Komentar

  • Hocu da prijaqvim jednu ekipu

  • Odgovor Andreju i svim drugim zainteresovanim učesnicima:
    Možete se prijaviti na dan održavanja takmičenja, na naznačenoj lokaciji, u petak 20.05.2015, od 13,30 do 14,00 sati

  • ok

  • Al mogu da prijavim ekipu kod vas sad

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.