Search
Close this search box.
IZBORI 2016
Broj pregleda

Obraćanje Milije Miletića na predizbornom mitingu u Pirotu

Podeli sa prijateljima:

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić sa govornice obratio se građanima Pirota i ostalim simpatizerima Srpske napredne stranke na predizbornom mitingu u Pirotu.

Mi koji živimo na selu i od sela uvek poštujemo našu veru i našu crkvu. Mi ovde koji smo prisutni, ali i u celoj Srbiji, znamo da je našu Srbiju sačuvao “srpki tronožac“ – SRPSKO SELO, SRPSKA VOJSKA I SRPSKA CRKVA i zato poštujemo ono što je nama najsvetije, a to je naša SRPSKA ZEMLjA, rekao je Miletić na predizbornom mitingu Srpske napredne stranke u Pirotu.

obracanje u pirotu Milija

On je istakao da je pored svih funkcija koje je obavljao bio prvenstveno čovek koji voli svoje selo, voli svoju opštinu, svoju kuću i porodicu i koji voli svoju zemlju Srbiju.

Miletić je na predizbornom mitingu SNS u Pirotu rekao da Srbija bez premijera Aleksandra Vučića ne bi uspela da bude stabilna zemlja i poručio sa govornice da 24. aprila, na dan izbora, Srbija pobeđuje.

Cela Srbija mora biti ujedinjena jer samo tako možemo pobediti. Izađimo svi na birališta i glasajmo za broj 1, glasamo za naš Pirot, naš Svrljig, Novi Sad, za našu njivu i našu zemlju Srbiju, rekao je Miletić.

 

Video prilog:

One Response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano