2016

IZBORI SVRLJIG 2016: USS-SNS 65,5%, SPS-NS-NSS 11%, DS 5,5% i JS 5,5%

Broj pregleda

Prema zasada obrađenim rezultatima iz Izbornog štaba koalicije Ujedinjene seljačke stranke i Srpske napredne stranke, od 62 % izašlih birača, ta koalicija osvojila je 65,5 % glasova.

izbobri2016

Uz napomenu da su ovo nezvanični rezultati, iz koalicije USS – SNS dodaju da je koalicija SPS- NS – Narodna seljačka stranka osvojila 11 % glasova, a za cenzus se bore Demokratska stranka sa 6,5 % i Jedinstvena Srbija sa 5,5 % osvojenih glasova.

U Izbornom štabu Demokratske stranke kažu da još obrađuju podatke, ali da su njihovi rezultati u seoskim sredinama loši, dok su, kako tvrde, najbolji rezultat ostvarili u samom Svrljigu.

Pročitajte i

Lokalni izbori – Svrljig 2016. Rezultati

[et_pb_section admin_label=”Odeljak” fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_image admin_label=”Puna širina slike” src=”http://www.svrljig.info/wp-content/uploads/lokalni-izbori-svrljig2016.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” animation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”] [/et_pb_fullwidth_image][/et_pb_section][et_pb_section admin_label=”Odeljak” fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row admin_label=”Red” make_fullwidth=”off” use_custom_width=”off” width_unit=”on” use_custom_gutter=”off” custom_padding=”||10px|” padding_mobile=”off”

Miletić glasao u pratnji porodice

Milija Miletić, kanditat za narodnog poslanika i predsednik Ujedinjene seljačke stranke glasao je sa porodicom u 12 sati na biračkom mestu u fabrici MIN-DIV. Inače,

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *