Search
Close this search box.
MLAĐANOG
Broj pregleda

Mitić očekuje Kurca

Podeli sa prijateljima:

Šef odborničke grupe SPS-JS-NS Radovan Mitić danas je u nekoliko navrata spomenuo ministra inostranih poslova Austrije Sebastijana Kurca, rekavši da očekuje njegovu posetu Svrljigu koja bi bila od velikog značaja.

kurc
Mitić gleda ka ulazu u Skupštinsku salu

Ja sam pre početka sednice dobio informaciju da će našu opštinu da poseti austrijski ministar Sebastijan Kurc. Ako zaista dođe do posete mlađanoga Kurca, ja bi zamolio da onaj ko ga primi, a to će ga primiti predsednica opštine i narodni poslanik, da se ne otimaju oko prijema Kurca, rekao je Mitić.

Ostatak izjave pogledajte u video prilogu.

22 Komentara

  1. Covece citam slusam i ne verujem koliko je ovaj radovan prost.
    Ovo ti je minus veliki pred izbore.
    A nadam se da ces ti primiti Kurca nakon lokalnih izbora.

  2. Господине Радоване Митићу,
    Заиста дивно излагање, баш онакво какво Вама приличи. Имајући у виду да сте један од истакнутијих чланова СПС-а на локалном нивоу, сматрам да је ово Ваш политички максимум, па се с’тога слатко смејем.
    Занимљиви сте ми и радо слушам све Ваше изјаве.
    Да немате тај сако помислио бих да сте обичан уличар.

    Срдачно,
    Сточар Радовановић

  3. Sramota!!!! Ovim stvarima da se bavi jedan odbornik??!!!! Ovo je nisko i ispod svakog nivoa kulture i obrazovanja. Ovakvima treba zabraniti da se bave politikom i da nas omalovazavaju i brukaju na svakom koraku.

  4. Govor koji se mogao čuti samo u nekom rijaliti programu, čuli smo za skupštinskom govornicom pred odbornicima SO Svrljig. Da tragedija bude veća gospodin Mitić je za ovaj svoj govor dobio odobravanje i aplauz od dela odbornika koji su prisustvovali sednici.
    EX ministar vojni g.Gašić je za g.Mitića “malo” nevinašce. Biće zanimljivo videti reakciju političkih stranaka, što pozicije ili opozicije na ovo izgovoreno.

  5. Raso ako si im reko jer s njima drugacije i ne moze da se razgovara.Ja te i razumem sto si pomenuo bas ovog ministra a ne nekog drugog.Sve treba javno da se kaze a ako neko ima iole morala pod hitno da podnese ostavku zbog afere u kojoj je ucestvovala.To sto se desilo je za Miliju veliki udarac i ako je ne smeni odose muda u procep.

  6. Ceo region bruji od svrljiske afere i gde god podjem mene zezaju ko da sam ja doprineo tome sto se desilo.Sramota me da kazem da sam iz Svrljiga jer kazu da smo kolektivno poludeli od belmuza.

  7. Можда је Себастијан једина наша реалност.Мислим да ћемо га ускоро примити сви.Живи били!

  8. Digla se ogromna medijska buka oko ovoga. Da li je neko pomislio da sprdacine na racun imena austrijskog ministra mogu da imaju i neku losu stranu za ovaj nas bedni grad ?

    1. I samo da dodam… posto citam izjave g.Mitica u kojima on kaze da nije imao nameru da vredja i da se izražava pežorativno, zasto je onda morao da upotrebio glagol PRIMITI ? Mogao je da kaze UGOSTITI, DOCEKATI… krajnje porazavajuce za ovaj Svrljig koji ste svi vi politicari pretvorili u jednu obicnu selendru.

  9. Zna se ko ce ga najbolje primiti u Svrljigu, zato misevi batalite da se otimate oko njega, samo jedan je * * * *, svi ostali su blede kopije ! 🙂

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano