Search
Close this search box.
Broj pregleda

Miletić apelovao da nadležni poprave put na prevoju kod Gramade

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić apelovao je u toku jučerašnjeg dana nadležnima za održavanje magistralnog puta Niš-Zaječar da što pre izađu na teren i poprave deo puta na prevoju kod Gramade, između Svrljiga i Vrela, koji je u veoma lošem stanju.

miletic-na-prevoju-kod-gramade

Ovo je magistralni put Niš-Zaječar koji vodi preko Svrljiga i Knjaževca, veoma je frekventan i bitan za tok saobraćaja kroz jugoistočni deo Srbije.

Osetio sam potrebu da pozovem nadležne da što pre reše ovu deonicu puta koja je u lošem stanju i pravi velike probleme vozačima koji svakodnevno prolaze ovom trasom, kaže Miletić.

Miletić je iskoristio priliku i pozvao nadležno Ministarstvo saobraćaja, nadležne u JP ”Putevi Srbije” i insepktora koji je nadležan za ovaj deo magistralnog puta da da nalog za sanaciju kako bi ovlašćena firma koja održava ovu saobraćajnicu što pre prionula poslu.

Narodni poslanik je rekao da je sanacija počela pre tri meseca i da još uvek ništa konkretno nije urađeno.

2 Responses

  1. Umalo felne nisam slomio jedno veče. Sramota je da se onako ostavi jedna prometna magistrala. To nema ni u Africi. Kao da nadležni namerno hoće da nam život učine težim, umesto da rade u našem interesu.
    Videćemo da li poslanik Miletić ima autoritet kod putara ili su oni toliko bahati da mogu da rade ovakve stvari bez posledica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

NAJNOVIJE NA PORTALU

Sport

Fudbalski klub “Svrljig” završio takmičenje na 6. mestu tabele Zona Centar

Srećna slava

Obeležen Spasovdan u manastiru Vaznesenje Gospodnje u selu Labukovo

Miletić čestitao Spasovdan

Srećna slava

DANAS JE SPASOVDAN I CRVENO SLOVO

Vreme

RHMZ upalio crveni alarm

Sport

Počinju pripreme za 67. Vidovdanski turnir u malom fudbalu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano