Broj pregleda

Miletić apelovao da nadležni poprave put na prevoju kod Gramade

Narodni poslanik i predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić apelovao je u toku jučerašnjeg dana nadležnima za održavanje magistralnog puta Niš-Zaječar da što pre izađu na teren i poprave deo puta na prevoju kod Gramade, između Svrljiga i Vrela, koji je u veoma lošem stanju.

miletic-na-prevoju-kod-gramade

Ovo je magistralni put Niš-Zaječar koji vodi preko Svrljiga i Knjaževca, veoma je frekventan i bitan za tok saobraćaja kroz jugoistočni deo Srbije.

Osetio sam potrebu da pozovem nadležne da što pre reše ovu deonicu puta koja je u lošem stanju i pravi velike probleme vozačima koji svakodnevno prolaze ovom trasom, kaže Miletić.

Miletić je iskoristio priliku i pozvao nadležno Ministarstvo saobraćaja, nadležne u JP ”Putevi Srbije” i insepktora koji je nadležan za ovaj deo magistralnog puta da da nalog za sanaciju kako bi ovlašćena firma koja održava ovu saobraćajnicu što pre prionula poslu.

Narodni poslanik je rekao da je sanacija počela pre tri meseca i da još uvek ništa konkretno nije urađeno.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Tako je milija raspali po sns ,uvek smo znali dasi ti nasa opozicija

    Joca DS

  • Umalo felne nisam slomio jedno veče. Sramota je da se onako ostavi jedna prometna magistrala. To nema ni u Africi. Kao da nadležni namerno hoće da nam život učine težim, umesto da rade u našem interesu.
    Videćemo da li poslanik Miletić ima autoritet kod putara ili su oni toliko bahati da mogu da rade ovakve stvari bez posledica.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *