Broj pregleda

Uručene bojanke i brošure sa asocijacijama saobraćajnih znakova i propisa deci predškolskog uzrasta

U okviru Programa ”Život dece u bezbednom okruženju” danas su pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković i načelnik Policijske stanice u Svrljigu Nenad Živković deci u PU ”Poletarac” uručili bojanke sa asocijacijama saobraćajnih znakova i propisa i malu knjižicu ”Svi na sport” izrađene od strane PS Svrljig i Opštine Svrljig. 

Uručivanje bojanki i brošura, foto: M. Miladinović
Uručivanje bojanki i brošura, foto: M. Miladinović

Program ”Život dece u bezbednom okruženju” namenjen je deci uzrasta od 4 do 6,5 godina.

Cilj ovog Programa je upoznavanje dece sa opasnostima sa kojima se suočavaju u svakodnevnom životu i upoznavanje roditelja sa propisima koji se tiču zaštite od zlostavljanja i zanemarivanja, kako u ustanovama obrazovanja, tako i u porodici.

Program smo osmislili na taj način tako što ćemo tokom godine realizovati niz radionica, a u realizaciji radionica učestvovaće deca iz vrtića, vaspitači i predstavnici Policijske stanice Svrljig, kao i predstavnici Doma zdravlja, Centra za socijalni rad i Opštine Svrljig, rekao je direktor PU ”Poletarac” Dejan Miletić.

Pomoćnik Miroslav Marković i direktor Dejan Miletić, foto: M. Miladinović
Pomoćnik Miroslav Marković i direktor Dejan Miletić, foto: M. Miladinović

Pomoćnik predsednice opštine Svrljig Miroslav Marković kaže da je akcija dobra i da će Opština Svrljig nastaviti da pomaže ovakve i slične projekte koji imaju za cilj da deci pomognu u učenju i sticanju novih znanja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *