Search
Close this search box.
BERBA KUKURUZA
Broj pregleda

Narodni poslanik obišao poljoprivrednike

Podeli sa prijateljima:

U toku jučerašnjeg dana, narodni poslanik Milija Miletić obišao je berbu kukuruza i razgovarao sa poljoprivrednicima svrljiškog kraja.

Berba-kukuruza

Miletić je prilikom obilaska istakao da je rod manji nego proteklih godina, ali da je kukuruz kvalitetan, što su potrvdili i poljoprivrednici.

Nakon kraćeg razgovora narodni poslanik je zasukao rukave i krenuo da pomogne beračima.

Naši ljudi beru ručno, a to je veoma veliki i mukotrpan posao, pogotvu kada su u pitanju stari žitelji – poljorpivrednici, kaže Miletić.

Na imanju Srbislava Markovića ističu da su zadovoljni rodom, ali da su ipak očekivali više. Na njivi svi rade i svi se trude da poslove završe pre lošeg vremena.

2 Komentara

  1. Berba kukuruza ručno pokreće pitanje angažovanja mladosti koja čini omladinu USS. Tako se može pomoći starijim domaćinstvima, obaviti jedan veliki posao za partiju, ali i naučiti kako se kroz mobe kao sistem okupljanja srpskog naroda u nemolji jer preti loše vreme poljoprivrednim kulturama koje su došle do kraja zrenja, može doći do većeg političkog uticaja u svojoj zajednici. Postavlja se pitanje koliko omladina USS može da pomogne u ovom delikatnom vremenu baš starijim domaćinstvima da skinu letinu na vreme i smeste je u koševe. Pored velikih uspeha u anketi o glasanju na predstojećim lokalnim izborima USS treba da radi na poboljšanju života sugradjana na teritoriji opštine Svrljig. Ima posla za mlade u Svrljigu, a to nisu samo ovi u poljoprivredi. Tu su veliki poslovi sredjivanja prostora oko novoasfaltiranih puteva kroz sela, a da ne govorimo o pomoći u uredjenju dvorišta starijih domaćinstava tamo gde se upravo završiše trotoari u Svrljigu. Sve to su konkretni poslovi gde omladina USS može da uradi mnogo, a na poslaniku Miletiću, predsednici opštine Jeleni i Marku Mladenoviću je da obezbede pažnju za svoje omladince. Živeo Svrljig!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Uređenje zelenila

Radnici JKSP Svrljig u akciji: Uređuju zelene površine duž ulice Vasilija Anđelkovića Albanca

IZBORI

LOKALNI IZBORI – SVRLJIG 2024: Lokalni izbori 2. juna

Obaveštenje

Preventivni pregledi za otkrivanje kardiorenalnog sindroma u Domu zdravlja Svrljig

Vidimo se

PO TRADICIJI: ,,Veče Svrljižana u Nišu” 17. maja

eAgrar

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA: Obaveštenje nosiocima poljoprivrednih gazdinstava

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano