PRVA FAZA

Popravljen most u Crnoljevici

Broj pregleda

Prošlogodišnje poplave pričinile su štete poljoprivrednom zemljištu, usevima, objektima ali i infrastrukturi širom svrljiške opštine.

Tokom poplava srušen je most u Crnoljevici koji spaja selo sa njivama i imanjima na drugom kraju sela.

Most-Crnoljevica-Svrljig

Ovih dana izvršena je prva faza sanacije ovog mosta, koju su inicirali meštani Crnoljevice i dobili punu podršku predsednice opštine Svrljig Jelene Trifunović i njenih najbližih saradnika.

Tim povodom, mesto gradnje danas su obišli predsednica opštine Jelena Trifunović i predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević.

Inače, ovih dana uređuje se još jedan most između Crnoljevice i Beloinja koji spaja ova dva seoska naselja sa atarom sela Izvor.

Pročitajte i

Novi most preko reke Svrljiški Timok, foto: Đ.J.

Građani se žale na bahate vozače!

Veliki broj građana koji živi u ulici Riste Vujoševića, te u Timočkoj i okolnim ulicama, u neposrednoj blizini novog mosta na reci Svrljiški Timok, požalio

Most preko Pravačke reke, foto: M.M.

Izgrađena još dva mosta u Svrljigu

U Svrljigu su danas završeni radovi na izgradnji još dva mosta – preko Pravačke i Dobre reke, u svrljiškom naselju Magovac. Ovi mostovi spojiće naselje

Most preko Svrljiškog Timoka, foto: Simple Look

Izgrađen most preko Svrljiškog Timoka

Juče su nastavljeni, a danas završeni radovi na izgradnji mosta preko reke Svrljiški Timok, kod Elektrodistribucije. Ovo je jedini alternativni prelaz preko ove reke na

1 Komentar

  • Gledam ovu fotografiju i moram priznati da na uredjenju prostora oko mosta ima mnogo još da se uradi. Pošto je još dobro vreme, mogla bi omladina USS da zasuče rukave i uredi taj neuredjeni prostor obale. Dobro bi došlo mladosti da pokaže šta ume i može sa svojom energijom, a ljudi bi dobili još veću sigurnost kada krenu jesenje kiše.Živeo Svrljig!!!.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *