PRIORITET BOLJA INFRASTRUKTURA

Asfaltiranje ulice 7. juli

Broj pregleda

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović u pratnji predstavnika JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“, obišla je danas pripremne radove na asfaltiranju ulice 7. juli.

asfalt-sedmi-juli

Ulica će biti asfaltirana celom dužinom, pa će pored novoizgrađenih trotara ovaj deo Svrljiga dobiti potpuno novi-lepši izgled.

Tokom posete ovom delu Svrljiga, predsednica opštine Jelena Trifunović iskoristila je priliku i najavila nove infrastrukturne radove.

jcb

Bolja infrastruktura celokupne naše opštine je prioritet svih nas, jer se na taj način stvara bolji poslovni ambijent i prostor za buduće investitore, rekla je Trifunovićeva.

Pročitajte i

Radovi, foto: Svrljiške novine

Uređen put od Svrljiga do Niša

Delovi puta od Svrljiga do Niša, uglavnom krivine, rekonstruisani su proteklih nedelja.  Na teritoriji Svrljiga rekonstruisana je krivina kod Razbiglave, kao i krivina prema prevoju

Radovi, foto: M.M.

Završeni radovi kod prevoja Gramada

U okviru akcije rekonstrukcije dela puta od Niša do Svrljiga, juče je završena deonica puta kod prevoja Gramada. Asfaltiran je put od mosta prema Gramadi,

Izgradnja puta za selo Đurinac, foto: M.A.

Rekonstruisan put od Svrljiga do Đurinca

Od Svrljiga do Đurinca kompletno je rekonstruisan put. Radove su krajem nedelje obišli narodni poslanik Milija Miletić i direktor Centra za turizam, kulturu i sport

3 Komentar

  • A dobrile stambolic u duzini od 300 metra kad cete

  • kako ce biti asfaltirana celom duzinom kada nedostaje most kod MIN-a i ulica nekih 200-300 metara?!

  • ma koja frekventnost saobracaja pored parka sta je sa ulicom Vase Albanca Albanci imaju bolje puteve ko ce da plati trap i amortizere koji su otisli alo ljudi manite se asfaltiranja sporednih ulica ovo je sramota !!!

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *