USPEH ZA PAMĆENJE

Košarkašice KK ”Svrljig” treće u Rumuniji

Broj pregleda

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i narodni poslanik Milija Miletić u utorak priredili su prijem košarkašicama KK ”Svrljig” koje su na međunarodnom takmičenju u Turn Severinu u Rumunije osvojile treće mesto.
KOSARKASICE-SVRLJIGNarodni poslanik Milija Miletić čestitajući na uspehu košarkašicama, istakao je da opština Svrljig teži ka promociji sporta i zdravog načina života, podstiče mlade da se priključuju sportskim klubovima i na taj način sklone se sa ulice.

Prilikom obraćanja Miletić je svrljiške košarašice uporedio sa srpskim košarkašicama iz reprezentacije koje su nedavno osvojile prvenstvo Evrope i poželeo da i Svrljižanke u narednom periodu ostvare slične, pa i bolje rezultate.

kosarkasice

Igor Radivojević trener košarkašica kaže da se Svrljig kotira zaista dobro u ovom sportu i da je KK ”Svrljig” pravi sportski predstavnik opštine gde god se pojavi.

Ovo nam je prvi međunarodni turnir koji je bio održan u susret Evropskom prvenstvu i zadovoljan sam rezultatima, kaže Radivojević.

Prisutnim košarkašicama prigodne poklone – dar opštine Svrljig, podelio je predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević

Inače, KK ”Svrljig” poražen je u polufinalu od ekipe ACS Košarka Dr.Tr. Severin rezultatom 40:31, da bi u utakmici za treće mesto KK ”Svrljig” savladao C.S.S. Medirsi rezultatom 57:11.

Pročitajte i

KK ,,Svrljig'', foto: I.R.

KK ,,Svrljig” ušao u viši rang!

Košarkaški klub ,,Svrljig” ostvario je istorijski uspeh u seniorskoj konkurenciji jer se nakon današnje pobede nad ekipom ,,Babušnica” plasirao u viši rang takmičenja – Drugu

Turnir u basketu ,,3×3” počinje 26. juna

Turnir u basketu ,,3×3“ ove godine počinje 26. juna i trajaće dva dana, najavljeno je 7. juna na sastanku Organizacionog odbora.  Koordinacija je poverena Košarkaškom

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *