Search
Close this search box.
USPEH ZA PAMĆENJE
Broj pregleda

Košarkašice KK ”Svrljig” treće u Rumuniji

Podeli sa prijateljima:

Predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević i narodni poslanik Milija Miletić u utorak priredili su prijem košarkašicama KK ”Svrljig” koje su na međunarodnom takmičenju u Turn Severinu u Rumunije osvojile treće mesto.
KOSARKASICE-SVRLJIGNarodni poslanik Milija Miletić čestitajući na uspehu košarkašicama, istakao je da opština Svrljig teži ka promociji sporta i zdravog načina života, podstiče mlade da se priključuju sportskim klubovima i na taj način sklone se sa ulice.

Prilikom obraćanja Miletić je svrljiške košarašice uporedio sa srpskim košarkašicama iz reprezentacije koje su nedavno osvojile prvenstvo Evrope i poželeo da i Svrljižanke u narednom periodu ostvare slične, pa i bolje rezultate.

kosarkasice

Igor Radivojević trener košarkašica kaže da se Svrljig kotira zaista dobro u ovom sportu i da je KK ”Svrljig” pravi sportski predstavnik opštine gde god se pojavi.

Ovo nam je prvi međunarodni turnir koji je bio održan u susret Evropskom prvenstvu i zadovoljan sam rezultatima, kaže Radivojević.

Prisutnim košarkašicama prigodne poklone – dar opštine Svrljig, podelio je predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević

Inače, KK ”Svrljig” poražen je u polufinalu od ekipe ACS Košarka Dr.Tr. Severin rezultatom 40:31, da bi u utakmici za treće mesto KK ”Svrljig” savladao C.S.S. Medirsi rezultatom 57:11.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

Pripremni radovi

Kreće izgradnja parking prostora pored pružnog prelaza

Dobre vesti

Asfalt stigao u Crnoljevicu, asfaltirane dve ulice (FOTO+VIDEO+IZJAVA)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano