NAPOKON
Broj pregleda

Seljaci indirektno imaju predstavnika u Skupštini

Ujedinjena seljačka stranka bez obzira što je van parlamentarna stranka, ona ipak ima svog predstavnika u Parlamentu Srbije, rekao je Dujović Saša, narodno poslanik i predsednik Pokreta veterana Srbije.

USS

Naime, u subotu, 15. juna, u Smederevskoj Palanci održan sastanak predsedništva Ujedinjene seljačke stranke, na kome su ujedno predstavljeni ciljevi stranke ali i novi koalicioni partneri političkog Saveza Iskreno i odgovorno za Srbiju.

Da seljaci od sada imaju svog predstavnika u Parlamentu Srbije potvrdio je narodni poslanik i predsednik Pokreta veterana Dujović Saša.

On je naglasio da će sve što članovi iz Ujedinjene seljačke stranke predlože izneti pred Parlament, bilo kroz amadmane ili zakon.

Na ovom skupu takođe je rečeno da Ujedinjena seljačka stranka nastavlja da predstavlja političku snagu koja radi isključivo u interesu sela i seljaka i okuplja poštene i marljive ljude, odnosno poljoprivredne proizvođače zemlje Srbije.

Borićemo se za svakog seljaka. Za seljake sa juga, severa, zapada, istoka, za sve seljake i poljoprivrednike Srbije, naglasio je predsednik Ujedinjene seljačke stranke Miletić Milija.

Potvrđeno je da će USS biti glavni motor pokretač jačanja poljoprivrede Srbije i srpskih sela, zaključeno je na sastanku u Smederevskoj Palanci.

Sastanku su pored predesednika stranke Milije Miletića prisustvovali i njegov zamenik Zlatan Đurić iz Sremske Mitrovice i Slobodan Milosavljević iz Smederevske Palanke.

Nakon sastanka okupljeni poljoprivrednici iz Svrljiga i Smederevske Palanke razgledali su mehanizaciju i ostale poljoprivredne mašine izložene na tradicionalnom vašaru koji se održavao istog dana u Smederevskoj Palanci.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Jedan komentar

  • Bravo za predsednika Miliju i njegove stranacke kolege. Krajnje je vreme da i seljak ima predstavnika medju beogradskim mangupima.

Komentar

Your email address will not be published.