Search
Close this search box.
Broj pregleda

Sastanak narodnog poslanika i žitelja svrljiških sela

Podeli sa prijateljima:

Na inicijativu meštana Lukovo, Guševac i Vlahovo, narodni poslanik Milija Miletić i predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović sa svojim saradnicima, sastali su se sa meštanima ovih sela.

lukovo-zbor

Najveći problem žitelja Lukova je loše stanje prilaznog puta između Mučibabe i Lukova, kao i održavanje objekta mesne kancelarije.

Narodni poslanik Milija Miletić rekao je da će opština Svrljig u narednih tridesetak dana intenzivno raditi na rešavanju ovih, ali i ostalih problema koji muče žitelje ovog i ostalih sela.

On je dodao da je velika šansa za razvoj turizma i oživljavanje sela, izgradnja puta koji prolazi kroz selo Guševac i vodi ka Lukovu, Vlahovu i ostalim selima u ovom delu opštine.

Isto takođe, bitno je urediti putne pravce prema Tijovcu, Burdimu, Bučumu i ostalim selima, sredstvima po projektima koje opredeljuje EU, kaže Miletić.

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović kaže da će u narednom periodu  opštinsko rukovodstvo obići i ostala sela svrljiške opštine.

Vujica Marković predsednik MZ Lukovo kaže da je zadovoljan saradnjom sa lokalnom samoupravom i da će takav odnos biti i u daljem periodu.


Sastanku sa meštanima prisustvovali su i sa meštanima razgovarali direktor JP ”Direkcija za izgradnju Svrljiga” Dobrivoje Stojanović, direktor JKSP ”Svrljig” Igor Davidović, zamenik načelnika OU Svrljig Ljubiša Stojković i sekretar Doma zdravlja.

3 Komentara

  1. Pohvala za ovakav potez rukovodstva Opstine Svrljig, da se sela ne guraju u zapecak, i da se ljudima koji zive na selu olaksa ionako tezak zivot, jer je seljeku, nekada davno nazvanom tezaku, tako malo potrebno da bude srecan, da mu se vrati osmeh na lice i da se ne oseca zapostavljenim. Ljudi na selu to zasluzuju!

  2. ovakva podela bogatim a ne i onima koji cuvaju po jednu kravu je sramna.zar u seljacku stranku imaju prednost takvi dobijali su i za po dve krave nikakav kriterijum bravo.

NAJNOVIJE NA PORTALU

JELIGOR D.O.O.

Edukacija za berače i uzgajivače lekovitog i aromatičnog bilja – Ne propustite priliku!

Odlična vest

Meštani Prekonoge ujedinjeni u akciji čišćenja puteva

OBAVEŠTENJE

Osnovna škola ,,Dobrila Stambolić” obaveštava roditelje budućih prvaka

Od ponedeljka do petka

Izložba slika sa prve Likovne kolonije ,,Vinski put” u holu Osnovne škole od danas do petka

Amin

Počeo je Vaskršnji post

Nerealna priča...

Dva poništena gola domaćinu, pet žutih kartona i dva crvena na meču između Svrljiga i Napretka (FOTO)

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano