Search
Close this search box.
MESEČNO ZASEDANJE
Broj pregleda

Predsednica sa direktorima o predstojećim aktivnostima

Podeli sa prijateljima:

Danas je održan sastanak direktora i predstavnika javnih preduzeća i ustanova sa predsednicom opštine Svrljig Jelenom Trifunović.

direktori

Na sastanku je bilo reči o aktuelnim dešavanjima i radovima, funkcionisanju ustanova i preduzeća, ali i predstojećim aktivnostima u toku leta.

Direktorka Centra za socijalni rad Vesna Nedeljković istakla je da se sve aktivnosti odvijaju ustaljenom dinamikom i da Centar funkcioniše dobro.

Dejan Miletić direktor P.U. “Poletarac“ sa ponosom je istakao da je ova ustanova uspešno organizovala priredbu povodom 37 godina postojanja i rada “Poletarca“ koja je održana u velikoj sali Centra za turizam, kulturu i sport. On je dodao da se sve aktinvosti realizuju uspešno i da je na redu nabavka novog nameštaja i uređenje terase vrtića. Lepa vest je da će P.U. “Poletarac“ od naredne sezone morati da obezbedi dodatne prostorije za prijem nove dece zbog povećanja broja polaznika.

Glavna sestra svrljiškog Doma zdravlja Vesna Vidojković upoznala je prisutne o uspešno završenoj akreditaciji Doma zdravlja i dobijanju odgovarajućeg sertifikata za nastavak rada ove zdravstvene ustanove. Ona je takođe najavila letnji režim rada medicinskog osoblja na terenu.

LEKARI BAR DVA PUTA MESEČNO DA OBIĐU SEOSKE AMBULANTE

Predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović apelovala je da Dom zdravlja bar dva puta mesečno šalje lekare da obilaze zdravstvene ambulante na seoskom području radi očuvanja zdravlja naših najstarijih žitelja.

Iz srednje škole “Dušan Trivunac Dragoš“ najavljeni su datumi upisa 6. i 7. jula u prvom roku i 10. jula u drugom upisnom roku.

Šef računovodstva Centra za turizam, kulturu i sport Vladan Dikić govorio je o aktivnostima Centra iz prethodnog meseca. On je iskoristio priliku i najavio predstojeću “Likovnu koloniju“ koja će biti organizovana u subotu, 4. jula.

Dobrivoje Stojanović direktor JP “Direkcija za izgradnju Svrljiga“ ističe da se radovi na infrastrukturnom uređenju Svrljiga odvijaju prilično dobro i da nema većih problema na terenu. On je najavio završetak radova na uređenju trotoara u skoro svim delovima grada i dodao da se trenutno radi najduža trasa u ulici Vase Albanca.

SOLARNA RASVETA KOD MOSTA PREKO PUTA ED

Jelena Trifunović zatražila je od direktora Direkcije da se što pre uđe u proceduru postavljanja solarne rasvete kod mosta u blizini Elektrodistribucije. Ona je predložila da se rasveta u narednom periodu postavi i ispred Prekonoške pećine.

Direktor JKSP “Svrljig“ Igor Davidović rekao je da se intenzivno radi na krpljenju udarnih rupa na saobraćajnici od Gramade do sela Grbavče, te da će se radovi nastaviti na putnom pravcu prema selima Lukovo i Vlahovo.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano