BEOGRAD
Broj pregleda

Projektima do uređenijeg Svrljiga

U toku protekle nedelje predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić sastali su se u Kancelariji za evropske integracije sa zamenicom direktora Anom Ilić i njenim saradnicima.

miletic-trifunovic

Predstojeći projekti EU Progres-a kojim je konkurisala opština Svrljig, konkretno projekat za gradnju mosta preko reke Timok do ”Elektrodistribucije”, bili su tema sastanka predstavnika Svrljiga, Kancelarije i Ministarstva.

Veoma je bitno izgraditi ovaj most koji može biti alternativa glavnom mostu kod Osnovne škole. Sem što bi most bio od koristi svim Svrljižanima, takođe, koristio bi i celom regionu ali i dao na značaju industrijskoj zoni u tom delu grada, ističe Miletić.

Na sastanku je bilo reči i o drugim projektima, kao i o projektima prekogranične saradnje gde se planira izgradnja koektora i filtera za kanalizaciju i otpadnih voda na reci Timok.

Pored toga zatražili smo pomoć oko realizacije projekta nastavka izgradnje i završetka višenamnske sportske hale, koja je započeta devedesetih godina, istakla je predsednica opštine Jelena Trifunović.

U budućem periodu Svrljig će skvakako imati podršku Kancelarije i Ministarstva dogovoreno je na sastanku.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *