RADOVI ŠIROM OPŠTINE
Broj pregleda

Svrljig – veliko gradilište

Narodni poslanik Milija Miletić i predstavnici JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga” obišli su danas ulicu Riste Vujoševića u kojoj se grade trotoari i gde će potom ulica biti presvučena novim slojem asfalta.

Svrljig-gradiliste

Radovi u ovoj ulici izvođeni su pre 2000. godine, te su ovo prvi infrastrukturni poduhvati nakon 15 godina.

m-mileti

Vidimo da su poslovi koji su ranije rađeni, urađeni nekvalitetno, jer su izvođači radova u to vreme asfaltirali, odnosno zabetonirali sve šahte u ovoj ulici, što je veoma neprofesionalno. Iskoristiću priliku javno da upozorim nadzorne organe da budu sa radnicima na terenu i budna oka prate ono što se radi, kaže Miletić.

Narodni poslanik je takođe istakao da se u Svrljigu radi i gradi kako bi ova mala opština dobila novo lice, primamljivije za nove investitore i ljude koji žele da ulažu u Svrljig.

On je najavio još dosta infrastrukturnih radova na uređenju Svrljiga ali i svrljiških sela.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

5 Komentara

  • A kad će da obiđu ul.Sajtarevu koja još uvek nije asvaltirana ni jednom

  • Vest za svaku pohvalu. Samo treba insistirati na fer igri, da ne radi samo jedna firma. Kao i na strogoj kontroli kvaliteta.

  • Ovoliko suzenje ulice Riste Vujosevica sa strane pijace govori o tome kako se odustalo od izgradnje jos jednog mosta u Svrljigu, o cemu se uveliko 2012 godine pricalo.Zasto je ista ulica sa one druge strane Timoka onoliko siroka. Kad je pravljena planiran je most.

  • Nadzorna organe na gradilišta pa da oni odgovaraju za uradjeno a ne da se Milija Miletić nalazi kao kontrolor svakog m2 javnih radova. Gde su ostali čelnici opštinske uprave da nadziru radove i ukazuju na nepravilnosti u realizaciji, ako do njih dodje????. Kad ga radite uradite ga najbolje što možete pa da ljudi koji dodju sigurnim hodom i vožnjom prodju Svrljigom. Živeo Svrljig!!!

  • Milija bar obiso i ako nema dve blage veze s gradjevinom ali gde su mu kadrovi koji primaju platu a ne rade nista.Obicno se sve zavrsi pa se onda nedostaci nadju i posle rade rekonstrukciju i dodatno trose pare.Pohvala za Miliju a za ove lezilebovice sve najgore.Sve sto nevalja ja bi njima od plate pa ce prome k…. na kraju meseca!

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *