Search
Close this search box.
RADOVI ŠIROM OPŠTINE
Broj pregleda

Svrljig – veliko gradilište

Podeli sa prijateljima:

Narodni poslanik Milija Miletić i predstavnici JP ”Direkcije za izgradnju Svrljiga” obišli su danas ulicu Riste Vujoševića u kojoj se grade trotoari i gde će potom ulica biti presvučena novim slojem asfalta.

Svrljig-gradiliste

Radovi u ovoj ulici izvođeni su pre 2000. godine, te su ovo prvi infrastrukturni poduhvati nakon 15 godina.

m-mileti

Vidimo da su poslovi koji su ranije rađeni, urađeni nekvalitetno, jer su izvođači radova u to vreme asfaltirali, odnosno zabetonirali sve šahte u ovoj ulici, što je veoma neprofesionalno. Iskoristiću priliku javno da upozorim nadzorne organe da budu sa radnicima na terenu i budna oka prate ono što se radi, kaže Miletić.

Narodni poslanik je takođe istakao da se u Svrljigu radi i gradi kako bi ova mala opština dobila novo lice, primamljivije za nove investitore i ljude koji žele da ulažu u Svrljig.

On je najavio još dosta infrastrukturnih radova na uređenju Svrljiga ali i svrljiških sela.

5 Komentara

  1. Ovoliko suzenje ulice Riste Vujosevica sa strane pijace govori o tome kako se odustalo od izgradnje jos jednog mosta u Svrljigu, o cemu se uveliko 2012 godine pricalo.Zasto je ista ulica sa one druge strane Timoka onoliko siroka. Kad je pravljena planiran je most.

  2. Nadzorna organe na gradilišta pa da oni odgovaraju za uradjeno a ne da se Milija Miletić nalazi kao kontrolor svakog m2 javnih radova. Gde su ostali čelnici opštinske uprave da nadziru radove i ukazuju na nepravilnosti u realizaciji, ako do njih dodje????. Kad ga radite uradite ga najbolje što možete pa da ljudi koji dodju sigurnim hodom i vožnjom prodju Svrljigom. Živeo Svrljig!!!

  3. Milija bar obiso i ako nema dve blage veze s gradjevinom ali gde su mu kadrovi koji primaju platu a ne rade nista.Obicno se sve zavrsi pa se onda nedostaci nadju i posle rade rekonstrukciju i dodatno trose pare.Pohvala za Miliju a za ove lezilebovice sve najgore.Sve sto nevalja ja bi njima od plate pa ce prome k…. na kraju meseca!

NAJNOVIJE NA PORTALU

Politika

Miletić se sastao sa Dačićem

Ul. Ljubovačka

Prekid vodosnabdevanja

Neverovatno

Najveći broj požara u Srbiji ovog proleća evidentiran u Svrljigu

Nedelja

Zajednički koncert KUD ,,Svrljig” i KUD ,,Prekonoga”

Odlično!!!

Srednja škola u Svrljigu dobija novi smer, ovo je ODLIČNA VEST!

Odlično!

POTPISANO: 10 MILIONA STIŽU U SVRLJIG ZA IZGRADNJU NOVE ZGRADE

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano