20. MAJ

Obeležen Dan OŠ “Dobrila Stambolić“

Broj pregleda

Svečanom sednicom, kulturno-zabavnim programom i uručenjem nagrada najistaknutijim pojedincima, OŠ “Dobrila Stambolić“ obeležila je 20. maj, Dan ove ustanove.

dan-skole-svrljig

Uvodnu i pozdravnu reč imao je direktor Škole prof. Saša Golubović koji je poručio da je Lokalna samouprava u prethodnom periodu mnogo pomogla u izgradnji, sanaciji i osavremenjavanju škole.

Svеčаnа sеdnicа počela je programom u dvorištu škole gde su podeljene nagrade najistaknutijim pojedincima, a  zаvršеnа је prоgrаmоm koji su pripremili učenici Osnovne škole, rеcitаlom, drаmsкim komadima i horom u svečanoj sali.

dan-skole

U ime opštine Svrljig sednici su prisustvovoali predsednik SO Svrljig Nebojša Antonijević, zamenik predsednice opštine Svrljig Dragan Petrović, načelnica OU Svrljig Dejana Mitić i njen zamenik Ljubiša Stojković.

Pročitajte i

1 Komentar

  • Bas mi je drago sto se sve ovo desava,ovaj grad treba da zivi.Ja sam nekada isla u ovu skolu i sa ponosom se secam toga.NASTAVNICI SU BILI FENOMENALNI,skola je bila nova i lepa,treba sacuvati trdiciju i ciniti sve da i dalje bude lepa ,savremena i puna daka.

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *