DONACIJA JAPANA VLADI SRBIJE

„Mazda3“ stigla u Svrljig

Broj pregleda

Potpisivanjem ugovora sa četrdeset i četiri opštine, širom Srbije, Direkcija za imovinu Republike Srbije predala je na korišćenje vozila organima lokalne samouprave. Vozila su opštinama opredeljena na korišćenje, bez naknade, zaključkom Vlade od 30. aprila 2015 godine.

MAZDA3-SVRLJIG

Tim povodom, u sredu, 13. maja, predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović i narodni poslanik Milija Miletić prisustvovali su primopredaji doniranog automobila „Mazda3“ u Beogradu.

Milija Miletić zahvalio je Vladi na donaciji koja je uručena Opštini Svrljig i najavio racionalno korišćenje automobila.

Ovaj automovil služiće za potrebe Doma zdravlja, Centra za socijalni rad, za prevoz bolesnih i bezpomoćnih ljudi i služiće za prvu pomoć našim sugrađanima. Na osnovu odluke Veća ili Skupštine automobil će biti namenski upotrebljivan, rekao je Miletić.

Inače, Mazda se promoviše kao ekološki prihvatljivo vozilo.

Pročitajte i

Od 9 do 14h pojedina sela bez struje

Kako namje saopšteno iz Elektrodistribucije Svrljig, zbog radova na seči rastinja u zoni dalekovoda bez struje će ostati pojedina sela.  Naime, radovi se izvode u

APEL ZA ŠTEDNJU VODE ZA PIĆE

Zbog svakodnevnog smanjenja izdašnosti izvorišta i pojave nestašice vode za piće u višim delovima Svrljiga, molimo građane da vodu iz vodovoda koriste namenski odnosno samo

Komentar

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *