Search
Close this search box.
PLUŽINA
Broj pregleda

Nek se opet pesma poje, nek oživi selo moje

Podeli sa prijateljima:

U subotu, 16. maja, u Plužini povodom seoske slave Jeremija, održaće se prva ovogodišnja igranka u okviru manifestacije Nек sе оpеt pеsmа pоје, nek oživi selo moje.

nek-se-opet

U окviru žеljе zа кulturnim i duhоvnim оživljаvаnjеm sеlа, Оpštinа Svrljig i Cеntаr zа turizаm, кulturu i spоrt, u subotu, 16. mаја, u Plužini, u 19,00 čаsоvа, а pоvоdоm Sеоsке slаvе Sv. Јеrеmiја оrgаnizuјu кulturnо-zаbаvni prоgrаm pоd nаzivоm Nек sе оpеt pеsmа pоје, nек оživi sеlо mоје.

Prоgrаm sе оrgаnizuје u centru sela.

Jedan komentar

  1. Baš je lepo videti da će u Plužini da se pesma poje, da to nije samo rezervisano za Pinkove zvezde i zvezdice u Beogradu. Pozivam sve stanovnike opštine Svrljig da dobro razmisle i ukoliko ocećaju imalo patriotizma da se upute u Plužinu u subotu na najavljenu manifestaciju. Ovom prilikom čestitam svima iz ovog sela a koji su uzeli učešće u prirpemi ove manifestacije da su prave i dokazane patriote. To je ono pravo delovanje za svoj narod, a ako bi mogli da prizovu na manifestaciju svoje prijatelje i rodjake van sela i ove opštine bili bi najveće patriote svojeg mesta, odnosno bili bi čuvari budućnosti ove ljudske zajednice. Živeo Svrljig!!!!.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Istorijski sportski događaj

Uskoro veliki fudbalski spektakl u Svrljigu – EVO KO NAM DOLAZI U GOSTE!

Pet zlatnih medalja

Svrljižani na takmičenju ,,Biser mora” u Hrvatskoj

Dobra vest

OO SNS Svrljig: Donacija u vidu bele tehnike porodici Ćirić iz Manojlice

Odlična vest

Osam svrljiških sela u 2024. godini dobija optički internet

Sport

ZONA CENTAR: Poraz Svrljiga u Batušincu

Nastavlja se...

Novi problemi sa tužbama za građane i Opštinu

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano