NAKON 10 GODINA
Broj pregleda

Stiglo novo školsko vozilo

Osnovna škola “Dobrila Stambolić“ danas je za potrebe prevoza dece i radnika do isturenih odeljenja od Lokalne samouprave dobila novi automobil marke “Dačija lodži“ koji raspolaže najsavremenijom opremom.

Dacia-Lodgy

Tom priliokm predsednica opštine Svrljig Jelena Trifunović istakla je da je Opština Svrljig ovim potezom stvorila mogućnost da uštede u potrošnji goriva budu značajne. Ona dodaje da će vozilo biti na raspolaganju za prevoz radnika i dece Osnovne škole u Svrljigu, i iskoristila priliku da pohvali rad direkotra ove Ustanove.

Predsednica-opstine-Svrljig

Novo školsko vozilo stiglo je posle deset godina, pa je na ovaj način dotrajali vozni park jednim delom obnovljen.

Posle dugog niza godina Osnovna škola je dobila nov automobil. Koristim ovu priliku da posebno zahvalim narodnom poslaniku Miliji Miletiću i predsednici opštine Svrljig Jeleni Trifunović na razumevanju i shvatanju potreba Škole za ovakvim automobilom. Narednih meseci ućićemo u proceduru nabavke još jednog automobila i na taj način smanjiti i onako velike troškove putovanja, rekao je direktor Saša Golubović.

Dacia-LO.

Narodni poslanik Milija Miletić ističe da će se u narednom periodu zajedno sa svojim kolegama iz skupštinskih klupa zalagati da obezbede još više donacija i pomoći koje su neophodne.

Inače, vrednost automobila je 1 440 000 dinara.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *