POLJOPRIVREDA
Broj pregleda

Održano predavanje o prolećnoj setvi

U četvrtak u sali SO Svrljig održano je predavanje na temu “Prolećna setva kukuruza i tretiranje biljaka“. Takođe, istog dana organizovano je predavanje na temu “Ishrana biljaka“.

Poljoprivreda

Predavač na temu o setvi ispred kompanije “Pioneer“ bio je Dejan Živković, a u ime “Cosmosel“ kuće poljoprivrednike o ishrani biljaka upoznao je Goran Milićević.

Učesnicima predavanja uručene su brošure i informatori o prolećnoj setvi i zaštiti bilja.

Podeli sa prijateljima

Povezano

NAJNOVIJE NA PORTALU

Podeli sa prijateljima:

NAJČITANIJE DANAS
NAJČITANIJE OVE NEDELJE
NAJČITANIJE OVOG MESECA

2 Komentara

  • Eh žalosti da sve sede glave dodju na ovu edukaciju o proletnoj setvi. Pa nije u tome dobar život, već da mladi ljudi sede i obnavljaju i uvećavaju svoja znanja o onome što će im roditi ovoga leta. Pitanje je ovo, oko strukture učesnika edukacija za poljoprivrednike, za narodnog poslanika Miliju Miletića i Marka iz Kancelarije za mlade, pošto nema razvoja poljoprivredne proizvodnje bez mlade ali edukovane radne snage na selu. Živeo Svrljig!!.

  • otkako imamo naucni pristup poljoprivredi u organizaciji naseg politicki najistaknutijeg Svrljizanina,od tada sve manje seljaka ,a jos manje poljoprivrede.Nauka,a pogotovo naucnici,spas su Svrljiga.Jos kad bi Toma Nikolic uputio naseg poslanika na kom fakultetu da se strucno usavrsava,gde bi nam bio kraj.

Komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *