Search
Close this search box.
MILETIĆ ŠTITI SELJAKE
Broj pregleda

Subvencije za sve poljoprivredne proizvođače

Podeli sa prijateljima:

mileticRadna grupa za nerazvijena i marginalna područja Srbije Odbora za poljoprivredu, vodopirvredu i šumarstvo NSRS, ima saznanje da se u Vladi Republike Srbije priprema donošenje uredbe kojom će se limitirati pravo na sticanje subvencija u stočarstvu, na primer 10 umatičenih ovaca i slično.

Na sastanku Radne grupe, čiji je predsednik Svrljižanin Milija Miletić, održanom 18. februara 2015. godine odlučeno je da se podnese inicijativa vezana za limite u smislu ostvarivanja prava na subvencije poljoprivrednih proizvođača marginalnih i nerazvijenih područja Republike Srbije.

Inicijativa se odnosi na pravo za sticanje subvencija i to tako što će ih ostvariti svi poljoprivredni porizvođači u nerazvijenim i marginalnim područjima, bez obzira na broj grla koja odgajaju, odnosno bez limita.

Jedan komentar

  1. Gospodine Miletiću moja majka, otac, i baba žive na selu i od sela. Žive od svog mukotrpnog rada i čuvanje stoke. Samo nam treba da nam uskrate i ove minimalne subvencije koje imamo i da krenemo u svet trbuhom za kruhom. Molim Vas ne stajte ovde, borite se za naša prava, za prava domaćina i seljaka, za prava ljudi koji iz sebe imaju prehranjene silne duše. Hvala Vam.

NAJNOVIJE NA PORTALU

Svečano otvaranje večeras

I Likovna kolonija ,,Vinski put”

Obaveštenje

U nedelju preventivni pregledi štitaste žlezde u svrljiškom Domu zdravlja

Poljoprivreda

Rok za zahteve za subvencije od 18.000 dinara produžen do 1. aprila

Signal

OBAVEŠTENJE: 6. marta redovna provera sistema za javno uzbunjivanje

Kanal džet

Vlada Japana donirala vrednu mašinu svrljiškom komunalcu

Sportski dani

ZONA CENTAR: Prvenstvo se nastavlja u subotu!

PU ,,Poletarac'' Svrljig

Povezano